UKK

Onko Vesivekin kattoremontilla takuuta?

Peltiprofiilien pinnoitetakuu 20 vuotta
– Tämä kattaa katelevyjen pinnoitteen irtoamisen, hilseilyn tai säröilyn sekä värissä tapahtuvat merkittävät ja epätasaiset muutokset.

Peltiprofiilien puhkiruostumattomuustakuu 50 vuotta
– Tämä kattaa katteen puhkiruostumisen niin että katelevyihin ei ole tullut korroosion aiheuttamia reikiä.

Betonikattotiilille 30 vuoden materiaalitakuu
– Takuu kattaa kattotiilien vedenpitävyyden, pakkasenkestävyyden ja kuormituskestävyyden normaalissa ja alkuperäisessä käytössä. Takuun perusteella virheelliset kattotiilet korvataan vastaavalla määrällä uusia tiiliä.

Asennustakuu 5 vuotta
– Voimassa koko katon asennukselle sekä myös erillisille sadevesijärjestelmä- ja kattoturva-asennuksille. Tämä takuu kattaa tuotteiden asennusvirheet.

Alumiinisen sadevesijärjestelmän puhkiruostumattomuustakuu 60 vuotta:
– Materiaalitakuun piiriin kuuluu tavanomaisissa käyttöolosuhteissa tapahtuva kourujen ja syöksytorvien alumiinimateriaalin puhkisyöpyminen (“puhkiruostuminen”).

Sadevesijärjestelmien pinnoitetakuu 15 vuotta ja puhkiruostumattomuustakuu 40 vuotta:
– Materiaalitakuun piiriin kuuluu tavanomaisissa käyttöolosuhteissa tapahtuva kourujen ja syöksytorvien NOVA/NOVA-pinnoitetun sinkityn pinnoitteen irtoaminen sekä teräsmateriaalin “puhkiruostuminen”.

Kattoturvatuotteiden maalipinnan takuu 15 vuotta ja pulverimaalattujen tuotteiden puhkiruostumattomuustakuu 40 vuotta:
– Materiaalitakuun piiriin kuuluu tehtaallamme pulveripolttomaalatut talotikkaat, lumiesteet, kattosillat, kattoportaat sekä lapetikkaat. Takuu takaa, ettei pulverimaali irtoa metallipinnasta ja että materiaalit eivät ruostu puhki takuuaikana.