Vesivek ränni- ja kattoturvaremontin takuut

Omien tehtaiden tuotteista ja omien asentajien työnjäljestä on helppo mennä takuuseen. Siksi Vesivek tarjoaa tekemilleen ränniremonteille markkinoiden kattavimmat takuut. Ja kun asioit pitkäikäisen ja luotettavan kumppanin kanssa, tiedät että takuilla on myös katetta.

 

5 vuoden asennustakuu

Vesivek ränni- ja kattoturvaremonteilla on viiden vuoden asennustakuu. Takuu kattaa tuotteiden asennusvirheet.

 

Tehtaan tuotetakuut

Orimattilan tehtaallamme valmistettujen kattoturvatuotteiden pinnoitetakuu on 15 vuotta ja puhkiruostumattomuustakuu 40 vuotta.

 

Arvo-kourulle 60 vuoden takuu

Alumiiniselle Arvo-kourulle myönnämme peräti 60 vuoden puhkiruostumattomuustakuun. Orimattilan tehtaallamme valmistettujen teräksisien sadevesijärjestelmien pinnoitetakuu on 15 vuotta ja puhkiruostumattomuustakuu 40 vuotta.

Laadukkaat materiaalit, kestävä lopputulos

Ränni- ja kattoturvaremonttiin liittyy paljon yksityiskohtia, jotka vaikuttavat lopputuloksen laatuun. Niin kuin on tapana sanoa, kokonaisuus on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki. Siksi Vesivekin tuotekehityksessä on viilattu kaikki yksityiskohdat ja materiaalit palvelemaan mahdollisimman kestävää lopputulosta.

KINGI-kattoturvaruuvi

KINGI-kattoturvaruuvi

on markkinoiden ainoa ruuvi, jolle on kotimaassa virallisesti myönnetty C4-hyväksyntä eli se on hyväksytty ulkokäyttöön. KINGIllä on 20 vuoden ruostumattomuus-, 30 vuoden vuotamattomuus- ja 50 vuoden poikkiruostumattomuustakuu.

Kestävät kourunkannakkeet

Kestävät kourunkannakkeet

Vesivekin patentoidut, suurlujuusteräksestä valmistetut ulkopuoliset kannakkeet ovat huomattavasti lujemmat kuin tavalliset, lattaraudasta tehdyt kannakkeet. Ne kestävät taipuilematta isojenkin lumikuormien painon.

VTT:n testaamat

VTT:n testaamat

Omalla Orimattilan tehtaallamme valmistetut kattoturvatuotteet ovat FI- ja CE-hyväksyttyjä ja suuri osa on VTT:n testaamia. Vesivekin tuotteissa on sinkkiä 350 g/m², kun yleisesti käytössä oleva määrä on vain 275 g/m².

Yksi vastuutaho, yksi puhelinnumero

Koska vastaamme itse tuotteiden valmistuksesta ja asennuksesta, asiakkaillamme on kaikissa tilanteissa yksi vastuutaho. Mitä tahansa kysyttävää sinulla onkin, saat meidät aina kiinni, myös remontin jälkeen. Etkä joudu asioimaan puhelinvastaajien kanssa, asiakaspalvelussamme vastaa aina ihminen.

Soita 010-470 3700.

Yksi vastuutaho, yksi puhelinnumero