Ränniremontin takuut

Omien tehtaiden tuotteista ja omien asentajien työnjäljestä on helppo mennä takuuseen. Siksi Vesivek tarjoaa tekemilleen sadevesijärjestelmä- ja kattoturvaremonteille markkinoiden kattavimmat takuut. Ja kun asioit pitkäikäisen ja luotettavan kumppanin kanssa, tiedät että takuilla on myös katetta.

 

5 vuoden asennustakuu

Vesivek-remonteilla on viiden vuoden asennustakuu. Asennustakuu tarkoittaa, että vastaamme kaikista asennustyössä mahdollisesti ilmenevistä puutteista tai virheistä.

 

Tehtaan tuotetakuut

Orimattilan tehtaallamme valmistettujen kattoturvatuotteiden pinnoitetakuu on 15 vuotta ja puhkiruostumattomuustakuu 40 vuotta.

 

Arvo-sadevesijärjestelmälle 60 vuoden takuu

Alumiiniselle Arvo-kourulle myönnämme peräti 60 vuoden puhkiruostumattomuustakuun. Teräksisten sadevesijärjestelmien pinnoitetakuu on 15 vuotta ja puhkiruostumattomuustakuu 40 vuotta.

Laadukkaat materiaalit, kestävä lopputulos

Ränni- ja kattoturva-asennukseen liittyy paljon yksityiskohtia, jotka vaikuttavat lopputuloksen laatuun. Jokainen näistä pienimmistäkin komponeneteista on tarkkaan harkittu ja niiden materiaalit valittu palvelemaan mahdollisimman kestävää lopputulosta.

 

Kestävät kourunkannakkeet

Vesivekin patentoidut, suurlujuusteräksestä valmistetut ulkopuoliset kannakkeet ovat huomattavasti lujemmat kuin tavalliset, lattaraudasta tehdyt kannakkeet. Ne kestävät taipuilematta isojenkin lumikuormien painon.

 

KINGI-kattoturvaruuvi

KINGI-kattoturvaruuvi on ainoa maalattu kattoturvaruuvi, joka täyttää C4 ilmastorasitusluokan vaatimukset. KINGIllä on 20 vuoden ruostumattomuustakuu, 30 vuoden vuotamattomuustakuu ja 50 vuoden poikkiruostumattomuustakuu. Näin Vesivek-kattoturvan kiinnikkeet kestävät katollasi yhtä kauan kuin kestävimmät teräskatteetkin.

 

Testattua turvallisuutta

Omalla Orimattilan tehtaallamme valmistetut kattoturvatuotteet ovat FI- ja CE-hyväksyttyjä ja suuri osa on VTT:n testaamia. Vesivekin tuotteissa on sinkkiä 350 g/m², kun yleisesti käytössä oleva määrä on vain 275 g/m².

Yksi vastuutaho, yksi puhelinnumero

Koska emme käytä lainkaan alihankkijoita vaan vastaamme itse koko toimitusketjusta, asiakkaillamme on kaikissa tilanteissa yksi vastuutaho. Mitä tahansa kysyttävää sinulla onkin, saat meidät aina kiinni, myös remontin jälkeen. Etkä joudu asioimaan puhelinvastaajien kanssa, asiakaspalvelussamme vastaa aina ihminen.

Soita 010-470 3700.