Vesivek-tili – turvallinen ja joustava tapa maksaa ränniremontti joko kerralla tai osamaksulla

Vesivek-tilillä voit maksaa koko remonttisi kerralla pois ilman korkoja ja kuluja, tai vaihtoehtoisesti voit hyödyntää OP:n Vesivekin asiakkaille tarjoaman rahoituksen ja maksaa kuukausierissä.

Valitse 30 pv koroton ja kuluton maksuvapaa

Ensimmäinen lasku saapuu 30 päivän kuluttua remontista. Voit silloin päättää, maksatko remontin kerralla pois korottomasti ja kuluttomasti, vai hyödynnätkö OP:n tarjoaman osamaksuvaihtoehdon ja maksaa haluamissasi kuukausierissä.

Laske pikalaskurilla sinulle sopiva kk-erä

Laske pikalaskurilla sinulle sopiva kk-erä

Pikalaskurin oletuksena on 10 vuoden maksuaika.

kk

Vesivek-tili – joustavan maksutavan edut

Jotta maksuliikenne olisi mahdollisimman turvallista ja joustavaa, kaikki Vesivek-remontit maksetaan Vesivek-tilin kautta, maksoitpa remontin sitten kerralla tai osamaksulla. Sekä kertamaksua että osamaksua haetaan samalla OP:n nettilomakkeella, tarkemmat ohjeet voit lukea täältä. Vesivek-tili on hyvä avata vaikka jo ennen Vesivek-edustajan tapaamista.

Vesivek-tilin osamaksuvaihtoehtoa käyttäessäsi voit maksaa hankinnan juuri sinulle sopivilla kuukausierissä, minimi 150 €/kk (kuukausierä riippuu investoinnin suuruudesta). Voit milloin tahansa maksaa ylimääräisiä suorituksia. Ja jos et halua käyttää osamaksua, maksat ensimmäisellä saapuvalla laskulla koko remontin pois.

  • Samalla hakemuksella sekä kertamaksu että osamaksu.
  • Voit ensimmäisellä laskulla maksaa kerralla koko summan, ilman kuluja ja korkoa.
  • Kun maksat joustavasti kuukausierissä, voit maksaa joko minimisumman tai sitä isomman määrän.
  • Voit koska tahansa maksaa laskun kerralla pois ilman ylimääräisiä kuluja.
  • Vesivek-tilin kuukausierät on perusparannuslaina, joka oikeuttaa korkovähennyksiin verotuksessa.

Luotollisen Vesivek-tilin ehdot

  • Asiakaskorko OP-prime + 7,50 % = 11,00 % (10/2023).
  • Tilinhoitopalkkio 3 €/lasku (toisesta laskusta alkaen).
  • Ei luoton perustamismaksua, 1 kk koroton ja kuluton.

* Vesivek-tili-rahoituksen (kertaluotto/kuukausierä vaihtoehdon) todellinen vuosikorko 2 000 € luotolle on 13,97 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50% (11,00 % 10/23), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 3 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 2 270 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 100 € lyhennyksin (5,0 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 23 kk. Laskelmassa on huomioitu 1 kuukauden koroton ja kuluton maksuaika luoton alkuun. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.