Vesivek-tili – turvallinen ja joustava tapa maksaa ränniremontti joko kerralla tai osamaksulla

Vesivek-tilillä voit maksaa koko remonttisi kerralla pois ilman korkoja ja kuluja, tai vaihtoehtoisesti voit hyödyntää OP:n Vesivekin asiakkaille tarjoaman rahoituksen ja maksaa kuukausierissä. Nyt tarjoamme asiakkaillemme 6 kk maksuvapaan, eli ensimmäinen lasku saapuu vasta puolen vuoden kuluttua remontista.

Valitse 6 kk koroton ja kuluton maksuvapaa

Ensimmäinen lasku saapuu 6 kuukauden kuluttua remontista. Voit silloin päättää, maksatko remontin kerralla pois korottomasti ja kuluttomasti, vai hyödynnätkö OP:n tarjoaman osamaksuvaihtoehdon ja maksaa haluamissasi kuukausierissä.

TEE 6 KK MAKSUVAPAAHAKEMUS

Valitse 30 pv koroton ja kuluton maksuvapaa

Ensimmäinen lasku saapuu 30 päivän kuluttua remontista. Voit silloin päättää, maksatko remontin kerralla pois korottomasti ja kuluttomasti, vai hyödynnätkö OP:n tarjoaman osamaksuvaihtoehdon ja maksaa haluamissasi kuukausierissä.

TEE 30 PV MAKSUVAPAAHAKEMUS

Laske pikalaskurilla sinulle sopiva kk-erä

Pikalaskurin oletuksena on 10 vuoden maksuaika.

kk

Vesivek-tili – joustavan maksutavan edut

Jotta maksuliikenne olisi mahdollisimman turvallista ja joustavaa, kaikki Vesivek-remontit maksetaan Vesivek-tilin kautta, maksoitpa remontin sitten kerralla tai osamaksulla. Sekä kertamaksua että osamaksua haetaan samalla OP:n nettilomakkeella, tarkemmat ohjeet voit lukea täältä. Vesivek-tili on hyvä avata vaikka jo ennen Vesivek-edustajan tapaamista.

Vesivek-tilin osamaksuvaihtoehtoa käyttäessäsi voit maksaa hankinnan juuri sinulle sopivilla kuukausierissä, minimi 150 €/kk (kuukausierä riippuu investoinnin suuruudesta). Voit milloin tahansa maksaa ylimääräisiä suorituksia. Ja jos et halua käyttää osamaksua, maksat ensimmäisellä saapuvalla laskulla koko remontin pois.

  • Samalla hakemuksella sekä kertamaksu että osamaksu.
  • Voit ensimmäisellä laskulla maksaa kerralla koko summan, ilman kuluja ja korkoa.
  • Kun maksat joustavasti kuukausierissä, voit maksaa joko minimisumman tai sitä isomman määrän.
  • Voit koska tahansa maksaa laskun kerralla pois ilman ylimääräisiä kuluja.
  • Vesivek-tilin kuukausierät on perusparannuslaina, joka oikeuttaa korkovähennyksiin verotuksessa.

Luotollisen Vesivek-tilin ehdot

  • Asiakaskorko OP-prime + 6,95 % = 7,20 % (10/2020).
  • Tilinhoitopalkkio 7 €/lasku (toisesta laskusta alkaen).
  • Ei luoton perustamismaksua, 6 kk koroton ja kuluton. Lasku erääntyy vasta 6 kk toimituksesta.

* Vesivek-tili-rahoituksen (kertaluotto/kuukausierä vaihtoehdon) todellinen vuosikorko 8 000 € luotolle on 7,97 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95% (7,20 % 08/20), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 10 499 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 136 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 83 kk. Laskelmassa on huomioitu 6 kuukauden koroton ja kuluton maksuaika luoton alkuun. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.