Kattoremontti Honkajoki

Teemme kattoremontit Honkajoella nosturin avulla. Siksi voimme suojata talosi säältä jo samana päivänä, jona katto avataan. Tämä vähentää sateen aiheuttamaa riskiä. Koko remonttityö tapahtuu muutamassa päivässä. Sinä voit asua normaalisti kotonasi sen ajan.

 

Honkajoen turvallisin kattoremontti

Kaikki kattoremonttiin osallistuvat ovat omia paikallisia työntekijöitämme. Vastuu turvallisuudesta ja työnjäljestä on yksissä käsissä kaikissa tilanteissa. Pihasi turvallisuuden varmistavat räystäiden alla kulkevat rakennustelineet. Ne ovat kattoasentajille paras putoamissuojaus, mutta pysäyttävät myös katolta putoavat esineet ja parantavat viimeistelyn laatua hyvien työskentelyasentojen kautta.

 

Ripeä remontti ilman venymistä ja kasoja pihallasi

Täsmällisyys on meille kunnia-asia – teemme sen minkä lupaamme. Ripeä kattoremontti perustuu tarkkaan etukäteissuunnitteluun ja roolitukseen. Yhtäjaksoinen toteutus syntyy riittävällä miehityksellä ja antaa mielenrauhaa. Omat tehtaat mahdollistavat toimitukset Honkajoelle ilman välikäsiä, jolloin ei tule turhia kuljetuksia, harmia materiaalien odottelusta eikä sinun tarvitse katsella viikkoja kasoja pihallasi.

 

Helppo ja huoleton – ilman ylimääräisiä välikäsiä

Pystymme palvelemaan ainutlaatuisella tavalla, kun tuotekehitys, tuotanto- ja palveluketju ovat omissa käsissä. Kattavan palvelun kruunaavat omat paikalliset asentajat Satakunnasta.

Honkajoella nyt 6 kk kuluton ja koroton maksuvapaa

Hyödynnä 6 kuukauden kuluton ja koroton maksuvapaa, kun tilaat kattoremontin Vesivekiltä.

Voit maksaa sen jälkeen remontin osissa alkaen 150 €/kk tai kerralla.

Lue maksuvapaasta ja osamaksusta
Vesivekin kattoremonttivideo

VIDEO: Miten kattoremontti tehdään säältä suojaan 1 päivässä? Ja koko katto jopa 2 päivässä.

Pidä huolta katostasi

Tiesitkö että jos katto pettää huollon laiminlyönnistä johtuen, vakuutus ei korvaa kuluja?

 

Katolla on käyttöikänsä

Katon huonosta kunnosta kertoo mm. vuodot, ummehtunut haju, halkeamat, löysät naulat/ruuvit, ruostejäljet ja kasvustot katolla. Katon käyttöikä on harvoin yli 40 vuotta. Jos kattoremontista on yli 30 vuotta, on korkea aika pyytää ammattilainen tarkistamaan katon kunto. Ajoissa teetettynä remontti tulee halvemmaksi kuin vaurioiden jo ilmettyä.

 

Tarkista katon kunto säännöllisesti

Katon kuntoa tulisi tarkkailla säännöllisesti: tarkistaminen keväisin ja syksyisin paljastaa ongelmakohdat ajoissa, ennen kuin pahempaa vahinkoa ehtii syntyä. Katteen, rännien, läpivientien ja kiinnityksen tarkistamisen lisäksi muista käydä myös välikatolla. Varmista lisäksi katon kulkuteiden sekä lumiesteiden kunto.

 

Pyydä paikalle kattoasiantuntija

Jos olet epävarma kattosi kunnosta, pyydä Vesivekin kattoasiantuntija paikan päälle. Teemme tuhansia kattojen kuntoarviota vuosittain, niistä noin puolet johtaa jonkinasteisiin korjaustoimenpiteisiin. Käynti on ilmainen eikä velvoita sinua mihinkään. Jos remontin tarvetta ilmenee, saat samalla tarjouksen remontista.

Milloin on aika kattoremontille?

Katto on kotisi tärkeimpiä rakenteita, pidä siitä hyvää huolta! Toimivan katon tulee täyttää kolme tehtävää: sen tulee olla vesitiivis, turvallinen sekä tuuletuksen tulee toimia. Usein luullaan, että katossa on puutteita vasta kun vesi valuu sisälle. Katolta voi kuitenkin löytyä piileviä ongelmia, jotka usein johtuvat huonosta tuulettuvuudesta. Syy esimerkiksi ummehtuneeseen sisäilmaan voi löytyä vanhentuneesta kattorakenteesta. Lue Anja ja Heikki Hautalan asiakaskokemus.

Pyydä katollesi kuntotarkistus jo ennenkuin ongelmat esiintyvät.

Tilaa ilmainen kuntoraportti katostasi
 • Katon ikä on yli 30 vuotta
 • Halkeamia katossa
 • Ummehtunut haju
 • Katto vuotaa
 • Aluskate puuttuu
 

Mitä kattoremontti maksaa? Kuukausierä alkaen 150 € / kk

Kattoremontin hintaan vaikuttaa moni asia: katon pinta-ala, muoto, katemateriaali sekä katon rakenteiden kunto. Vesivek on tutkitusti edullinen vaihtoehto; Innolink Research Oy haastatteli 2017 vuoden aikana 855 asiakastamme ja tutkimuksen mukaan tarjouksemme oli 81 % tapauksista saman hintainen tai edullisempi kuin kilpailevien kattourakoitsijoiden tarjoukset. Hintoja vertaillessa ei kuitenkaan kannata tuijottaa pelkkään loppusummaan, vaan huomioida tarjouksen kokonaissisältö.

 

Nopea rahoituspäätös – ei enää pankissa jonotusta

Voit maksaa kattoremontin kerralla 30 päivän maksuajalla tai osamaksulla ja jakaa maksun haluamillesi kuukausierille. Voit laskea osamaksun kuukausierän ja hakea Laatutili-rahoituspäätöksen jo etukäteen ennen kuin tapaat Vesivekin Honkajoen kuntoarvioijan.

Miten Vesivek-kattoremontti etenee?

Koska kattoremontin koko toimitusketju on omissa käsissämme, remontti on sinulle mahdollisimman vaivaton ja selkeä.

 

Kuntokartoitus

Laadukas kattoremontti lähtee aina katon nykytilan yksityiskohtaisesta kartoituksesta. Siksi emme koskaan anna hintaa puhelimessa, vaan Honkajoen asiantuntijamme tulee paikan päälle tutkimaan katon ja välikaton tilanteen. Saat kirjallisen ja kuvallisen kuntoraportin ja voit halutessasi olla mukana kartoituksessa.

 

Korjaussuunnitelma ja tarjous

Jos kuntokartoituksessa havaitaan remonttitarpeita, laadimme korjaussuunnitelman ja tarjouksen. Hinta on pitävä ja sisältää kaiken: asennuksen, kattorakenteen, katteen, kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät sekä jätteiden poiskuljetuksen. Kiinteä urakkahinta varmistaa, ettei laskutusvaiheessa asiakkaalle tule ikäviä yllätyksiä.

 

Kattoremontin toteutus

Tarjouksen hyväksymisen jälkeen remontille katsotaan sopiva ajankohta. Muutama päivä ennen kattoremontin alkua asennetaan telineet, jotka takaavat turvallisen kattoremontin sekä asentajille että asukkaille. Sen jälkeen saapuu paikallinen 4-henkinen asennusryhmä nosturin, kierrätyslavan sekä materiaalien kera. Ensimmäisenä päivänä katto rakennetaan säältä suojaan, toisena päivänä tehdään viimeistelytyöt.

 

Laskutus

Työ laskutetaan vasta, kun remontti on täysin valmis. Laskun voit maksaa Laatutilin kautta joko kerralla tai osamaksulla haluamissasi erissä. Muista, että kotitalousvähennys on hyödynnettävissä asennustyön osalta. Laskutuksen yhteydessä saat myös asennukseen ja materiaaleihin liittyvät takuudokumentit.

Kattopellit suoraan omalta tehtaalta

Kattopeltiprofiileita on valikoimissamme kolme: Teräs-Tapio, Luja-Lauri ja Suora-Seppo. Tuotteet valmistetaan omalla tehtaallamme mittatilauksena, SSAB:n laadukkaasta teräksestä ja yhdellä tämän päivän moderneimmista peltiprofiilien tuotantolinjoista.

Teräs-Tapio Luja-Lauri Suora-Seppo
Teräs-Tapio

Teräs-Tapio

Teräs-Tapio on suosituin kattoprofiilimme ja sen valitsee peräti 85 % asiakkaistamme

 • Valmistetaan Vesivekin omassa kattoprofiilitehtaassa Pirkkalassa
 • Valmistusmenetelmä ja peltimateriaalit CE-hyväksyttyjä
 • Helppo huoltaa ja pitää kunnossa muotonsa ja materiaalinsa ansiosta
 • Profiilin muotoilusta johtuen Teräs-Tapio on kilpailijoitaan hiljaisempi
 • Kestää aikaa ja sääolosuhteita
Luja-Lauri

Luja-Lauri

Luja-Lauri on tavallista jäykempi, lukitukseltaan varmempi ja asennukseltaan laadukkaampi lukkosaumakatto.

 • Tavallista jäykempi ja lukitukseltaan varmempi
 • Koneellisesti tehtävä taittoratkaisu räystäällä
 • Soveltuu loiviin kohteisiin, jopa 1:9 kaltevuuteen saakka
 • Myös suojekohteisiin
 • Viisi värivaihtoehtoa
Suora-Seppo

Suora-Seppo

Vesivekin Suora-Seppo on nimensä mukaisesti suora kattoprofiili, joka on suunniteltu erityisesti loivakattoisiin omakotitaloihin

 • Suora kattoprofiili
 • Moderni ja ajaton
 • Omakotitaloihin, joiden kattokaltevuus on 1:7 tai jyrkempi
 • Sopii myös halleihin ja teolliseen rakentamiseen
 • Seitsemän värivaihtoehtoa

Tiilikatot

Vesivek toteuttaa Honkajoella myös tiilikattoremontteja. Tiilikattojen materiaalitoimittajana on kotimaisen tuotannon Ormax Protector+ betonikattotiili. Se on kaunis ja kestävä betonitiili jossa protector-pinnoite antaa läpivärjätylle tiilelle kauniin pinnan, joka hylkii tehokkaasti likaa ja kasvillisuutta. Pinnoite suojaa myös uv-säteilyltä, jolloin tiilikaton väri pysyy pitkään haalistumattomana.

Värejä löytyy savitiilenpunainen, tupapunainen, tummanharmaa, musta ja ruskea.

Lataa Ormax Protector+ tuotekortti

Kuinka voin auttaa?

paikallisesti_valtakunnallinen
Vesivekin kartta

Paikalliset pojat Satakunnasta

Vesivekin Satakunnan tukikohta on Pori, josta palvelemme koko Satakuntaa.

Yhteystiedot