Laatutili – turvallinen ja joustava tapa maksaa joko kerralla tai kuukausierissä

Laatutili tarjoaa joustavan ja turvallisen maksutavan katto- tai ränniremonttiisi. Voit päättää maksatko remonttisi joko kerralla pois ilman korkoja ja kuluja, tai vaihtoehtoisesti voit hyödyntää OP:n Vesivekin asiakkaille tarjoaman rahoituksen.

 

Maksa koko remontti kerralla pois

Nyt voit valita poikkeuksellisesti joko 6 kk tai 30 pv korottoman ja kuluttoman maksuajan.

 

Tai maksa joustavasti kuukausierissä

Voit myös hyödyntää OP:n myöntämän rahoituksen ja maksaa kuukausierissä (alkaen 50 €/kk ränniremontit ja 150 €/kk kattoremontit).

Laske pikalaskurilla sinulle sopiva kk-erä

Pikalaskurin oletuksena on 10 vuoden maksuaika.

kk

Valitse 6 kk koroton ja kuluton maksuvapaa

Ensimmäinen lasku saapuu 6 kuukauden kuluttua remontista. Voit silloin päättää, maksatko remontin kerralla pois korottomasti ja kuluttomasti, vai hyödynnätkö OP:n tarjoaman luoton kuukausierien muodossa.

TEE 6 KK MAKSUVAPAAHAKEMUS

Valitse 30 pv koroton ja kuluton maksuvapaa

Ensimmäinen lasku saapuu 30 päivän kuluttua remontista. Voit silloin päättää, maksatko remontin kerralla pois korottomasti ja kuluttomasti, vai hyödynnätkö OP:n tarjoaman luoton kuukausierien muodossa.

TEE 30 PV MAKSUVAPAAHAKEMUS

Laatutili – joustavan maksutavan hyödyt ja edut

Laatutili-kuukausieriä käyttäessäsi voit maksaa hankinnan juuri sinulle sopivilla kuukausimaksuilla, minimierä 50 €/kk (kuukausierä riippuu investoinnin suuruudesta), ja voit milloin tahansa maksaa ylimääräisiä suorituksia.

Voit laskea kuukausierän ja hakea Laatutili-rahoituspäätöksen jo etukäteen ennen Vesivekin edustajan tapaamista. Laske kuukausierä etukäteen ja tee hakemus vaikka tältä istumalta!

  • Voit jakaa investoinnin kustannukset useampaan erään!
  • Kun maksat joustavasti erissä, voit maksaa joko minimisumman tai sitä isomman määrän.
  • Laatutili on perusparannuslaina, joka oikeuttaa korkovähennyksiin verotuksessa.
  • Voit koska tahansa maksaa laskun kerralla pois ilman ylimääräisiä kuluja.

Luotollisen Laatutilin ehdot

  • Asiakaskorko OP-prime + 6,95 % = 7,20 % (10/2020).
  • Tilinhoitopalkkio 7 €/lasku (toisesta laskusta alkaen).
  • Ei luoton perustamismaksua, 6 kk koroton ja kuluton. Lasku erääntyy vasta 6 kk toimituksesta.

* Laatutili -rahoituksen (kertaluotto/kuukausierä vaihtoehdon) todellinen vuosikorko 8 000 € luotolle on 7,97 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95% (7,20 % 08/20), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 10 499 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 136 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 83 kk. Laskelmassa on huomioitu 6 kuukauden koroton ja kuluton maksuaika luoton alkuun. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.