Ammattitaitoista toimintaa alusta loppuun saakka

Mikko Hirvonen , Jyväskylä
Vesivek Mikko Hirvonen

Mikko Hirvonen asuu Jyväskylän Puuppolassa omakotitalossa. Vesivek vaihtoi talon katolle uudet lapetikkaat sekä seinätikkaat. Samassa yhteydessä asennettiin myös lumiesteet. Vesivek saa Hirvoselta erityistä kiitosta siitä, kuinka olemassa olevien ongelmien lisäksi osattiin ottaa huomioon myös mahdolliset tulevat ongelmat. Työ hoidettiin hienosti loppuun asti.

Hirvonen työskentelee tällä hetkellä yrittäjänä. Aikaisemmin hän ajoi ammatikseen rallia, ollen useiden vuosien ajan yksi MM-sarjan kärkinimiä. Nyt arki on rallivuosia rauhallisempaa.

Teen keikkahommia ja juoksen poikien harrastuksien perässä sen minkä kerkeän, Hirvonen kertoo.

”Siinä ei tarvinnut sitten yhtään enää miettiä”

Hirvosen koti on kaksikerroksinen omakotitalo. Talon katolla olevat lapetikkaat alkoivat kaivata uusimista, kun kolmena talvena peräkkäin lumi painoi kattotiilet rikki lapetikkaiden alta. Lopulta lumi vei myös seinätikkaat mennessään.

Perinteisenä suomalaisena miehenä ajattelin tietysti ensin, että kyllä minä nämä itse jossain vaiheessa korjaan, Hirvonen muistelee.

En kuitenkaan varmaan koskaan olisi saanut sitä aikaiseksi. Onneksi Vesivekin pojat tekivät lähistöllä kattoremonttia ja ohi mennessään huomasivat, että minullakin on tikkaat solmussa. He tulivat rohkeasti soittamaan ovikelloa ja kysymään, olisiko remontille tarvetta. Siinä ei tarvinnut sitten enää yhtään miettiä, Hirvonen jatkaa.

Nopeaa ja ammattitaitoista toimintaa

Vesivek asentaaVesivek vaihtoi Hirvoselle uudet seinätikkaat ja asensi lapetikkaille kunnollisen kiinnityksen. Katolle asennettiin myös lumiesteet, ettei lumi jatkossa pääse rikkomaan kattotiiliä ja viemään seinätikkaita mukanaan. Työ valmistui nopeammin kuin mitä Hirvonen oli odottanut, eikä pihamaalle jäänyt siivottavia roskia.

Vesivekin työssä loistavaa oli se, että he oikeasti osasivat korjata ja paikata ne olemassa olleet ongelmat. Usein tulee kuitenkin korjattua vain se olemassa oleva vika, muttei tulevia. He osasivat ottaa huomioon myös mahdolliset tulevat ongelmat ja hoitivat työn hienosti loppuun asti, Hirvonen kiittelee.

Voin kyllä ihan hyvin suositella Vesivekiä kaikille. He olivat todella ammattimaisia alusta loppuun saakka ja hommat hoidettiin nopeasti, Hirvonen kiteyttää.