8 syytä valita Vesivek-remontti

1. Nopeasti säältä suojaan

Rakennamme pientalokohteet säältä suojaan samana päivänä kun purkutyö tehdään. Teemme aina yhden kohteen kerrallaan alusta loppuun yhtäjaksoisesti. Näin kotisi rakenteet ovat säiden armoilla mahdollisimman vähän aikaa. Nopeus syntyy yli 25 vuoden kokemuksella hiotusta konseptista, riittävästä sekä ammattitaitoisesta miehityksestä, telineiltä suoritettavasta ja nosturiavusteisesta asennusmenetelmästä sekä tehokkaasta logistiikasta. Sinä voit asua normaalisti kotonasi kattoremontin ajan.

2. Yksi vastuutaho

Koska valmistamme ja asennamme tuotteet itse, sinulla on aina yksi ja selkeä vastuutaho.

3. Kiinteä urakkahinta, laskutus vasta kohteen valmistuttua

Annamme remontista aina vedenpitävän tarjouksen, joka sisältää kaiken, ja laskutamme vasta kun kohde on kokonaan valmis.

4. Joustava rahoitus

Vesivekin tilin kautta voit maksaa remontin joko kerralla pois tai joustavasti osissa.

5. 100 % oma ja kotimainen toimitusketju

SSAB:n Suomen tehtaalla pinnoitettu teräs profiloidaan Pirkkalan tehtaallamme mittatilaustyönä jokaiseen kohteeseen määrämittaiseksi. Rännit ja kattoturvatuotteet valmistetaan Orimattilassa omalla tehtaalla. Asennuksen suorittavat aina omat, paikalliset poikamme. Kotimaisuus tarkoittaa paitsi laatua, myös sitä, että veroeurot ja työllisyyshyöty jäävät 100 %:sti Suomeen.

6. Sertifioitua laatua, parhaimmat takuut

Vesivekille on ensimmäisenä toimijana alalla myönnetty ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti, mikä takaa ulkopuolisen tahon valvoman, tasaisen asennuksen laadun ympäri Suomen. Myönnämmekin työllemme 5 vuoden asennustakuun. Laadukas lopputulos lähtee konseptoidusta, kirjallisesta kuntoraportista, jossa esitetään selkeästi katon nykykunto sekä korjaustarpeet. Tuotteidemme tekninen laatu on hioutunut huippuunsa vuosikymmenien oman tuotekehityksen ja valmistuksen ansiosta. Myönnämme teräskatteillemme 50 vuoden ja Arvo-kourulle peräti 60 vuoden puhkiruostumattomuustakuun.

7. Erinomainen hinta-laatusuhde

Oman toimitusketjun sekä tehokkaan konseptin ansiosta pystymme tarjoamaan huippulaatua kilpailukykyiseen hintaan. Tutkimuksen mukaan olimme 72 % tapauksista saman hintaisia tai halvempia kuin kilpailijat (Innolink Research 06/2019). Erinomaisesta hinta-laatusuhteesta kertoo myös korkea asiakastyytyväisyytemme; 97 % asiakkaistamme suosittelee meitä, ja joka neljäs asiakkaamme tulee suosittelun kautta.

8. Työmaaturvallisuus ja vastuullisuus

Vesivek otti ensimmäisenä kattosaneerausalan toimijana käyttöön rakennustelineet putoamissuojauksena vuoden 2018 alussa. Sekä työntekijämme että asiakkaamme ansaitsevat kattoremontin, jossa työturvallisuus on hoidettu parhaalla mahdollisella tavalla. Telineet tuovat turvaa myös asukkaille suojaamalla kulkuteitä putoavalta materiaalilta ja työkaluilta.
Kannamme vastuumme myös ympäristöstä ja kierrätämme yli 95 % kaikesta rakennustyömailla syntyneestä jätteestä noudattamamme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

kattoremontti