Huutokaupan tuotto Keravan Icehearts-toiminnalle

Vesivek järjesti sunnuntaina 17.6. hyväntekeväisyyshuutokaupan Keravan uuden hallin avajaisten yhteydessä. Tapahtumassa vieraili yli 450 henkeä ja kauniin kesäpäivän huutokauppa tuotti 4855€. Koko summa lahjoitettiin lyhentämättömänä Icehearts-järjestölle. Mojovan osan tuottoa kerrytti Akin, Helin ja Markun nimmareilla varustettu kuparipannu, joka huudettiin 2200 eurolla!

Lahjoitussumma luovutettiin Iceheartsin edustajille Vesivekin Pirkkalan toimipisteessä torstaina 24.6.

Icehearts Vesivek
Kuvassa Iceheartsilta Teemu Vartiamäki ja Ville Turkka sekä Vesivekin markkinoinnista Juha Kautto.

Icehearts on vuonna -96 perustettu lastensuojelujärjestö, joka innovatiivisella toimintamallillaan on lapsen tukena eskari-iästä aina täysi-ikäisyyteen saakka. Iceheartsin työväline ja ulospäin näkyvin osa on joukkueurheilu. Erityistukea tarvitsevat lapset kokoontuvat säännöllisesti jonkin joukkuelajin merkeissä, joukkueen vetäjänä toimii ammatillisen pätevyyden omaava, täysipäiväisesti toimeen palkattu kasvattaja.

Joukkueurheilu on puite, jonka merkeissä harjoitellaan ryhmätaitoja, sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin sekä erilaisten tunnetilojen käsittelyä. Perimmäinen tavoite on tarjota lapsille pitkäkestoinen ja turvallinen aikuisen läsnäolo läpi kasvun nivelvaiheiden. Luotettavat Icehearts-kasvattajat ovat mukana lasten elämässä niin koulussa kuin vapaa-ajallakin 12 vuoden ajan, toimien tiiviissä yhteistyössä lasten vanhempien, koulun ja sosiaalihuollon kanssa.

Halusimme valita Iceheartsin lahjoituskohteeksi, koska sen tarjoama pitkäkestoinen, aito välittäminen lapsista on äärimmäisen tärkeää työtä. Nykypäivänä lasten syrjäytyminen ja pahoinvointi on niin kovin yleistä, perustelee Vesivekin Keravan yksikönpäällikkö Antti Piiroinen.

Icehearts toimii jo 11 paikkakunnalla ja yli 600 lapsen kasvun tukena. Keravalla toiminta on aloitettu tänä keväänä palkkaamalla uusi kasvattaja, kesälomien jälkeen aloitetaan työ koulussa ja muodostetaan paikallinen Icehearts-joukkue.

Vesivekin lahjoitus auttaa huomattavasti nyt muodostettavan ryhmän mahdollisuuksia suunnitella toimintaansa. Joukkue valitsee aina yhdessä oman liikuntalajinsa, ja luonnollisesti valinnan lähtökohdat ovat sitä paremmat, mitä enemmän varoja on käytettävissä. Lahjoituksen avulla voimme mm. rahoittaa leirien ja retkien järjestämistä sekä hankkia tarvittavia urheiluvälineitä joukkueelle, korostaa Suomen Icehearts ry:n toiminnanjohtaja Teemu Vartiamäki.

Uncategorized