Vesivekille ensimmäinen saneerausalan ISO 9001:2015 -sertifikaatti

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Vesivekille ISO 9001:2015 -laatujärjestelmän mukaisen sertifikaatin. Vesivek on ensimmäinen saneerausalan yritys, jonka laatujärjestelmän Inspecta on sertifioinut ISO 9001 -järjestelmän uuden version mukaisesti. Sertifiointi koskee Vesivekin kaikkia Suomen toimintoja.

Vesivekin toimintaa arvioidessa sitoutunut johtajuus tuli esiin selkeänä vahvuutena, kertoo Inspectan pääarvioija Seppo Salo. Toinen merkittävä tekijä oli Vesivekin pitkälle hiottu remonttien toteutuskonsepti, joka osoittautui tehokkaaksi ja toimivaksi.

Salo nostaa vielä erikseen esiin yrityksen asenteen.

”Vesivekillä on selkeä positiivinen vire, halu kehittyä ja oppimisen kulttuuri. Tavoitetila on tiedossa, ja sertifiointi tarjoaa välineitä sen saavuttamiseen”.

Vesivekin toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki kertoo laatujärjestelmän helpottavan työtä:

”Me saamme käytännöllisiä välineitä dokumentointiin. Voimme siirtää tietoa ja osaamista muutenkin kuin kädestä pitäen näyttämällä. Työntekijämmekin kokevat sen selkänojana ja vahvuutena”.

Inspectan mukaan Vesivekille myönnetty sertifikaatti ”on osoitus siitä, että yritys ja sen johto haluavat tehdä työtä yhä paremman ja tehokkaamman toiminnan, korkeamman laadun ja asiakastyytyväisyyden kehittämisen puolesta”.

Uncategorized