Vesivekin arvonta toi ilmaisen kattoremontin

Vesivek järjesti arvonnan, jossa kaikkien alkuvuoden aikana tarjouspyynnön jättäneiden kesken arvottiin ilmainen kattoremontti. Arpaonni suosi kaivantolaista Kari Rauhasta. Onnenpotku ei olisi voinut tulla parempaan väliin, sillä Rauhanen oli remontoinut suvun vanhaa, yli satavuotiasta taloa jo kahden vuoden ajan.

Kattoremontti oli koko kunnostusprojektin viimeinen vaihe, joten kaikki päättyi parhaalla mahdollisella tavalla, Rauhanen toteaa.

Katon uusimiselle oli akuutti tarve, sillä viime talvena pudonneet jäät toivat katolta mukanaan mm. satelliittiantennin, räystäslistat sekä osan katosta. Vesivek asensikin taloon myös uudet lumiesteet, jotta lautasantenni pysyisi jatkossa siellä, mihin se on tarkoitettu.

Uusi katto oli paikoillaan jo ennen kuin arvontavoitosta ilmoitettiin. Rauhanen kertoo, että olisi ollut täysin tyytyväinen, vaikka remontti ei olisikaan ollut lopulta ilmainen. Niin suuren vaikutuksen Vesivekin työn laatu häneen teki.

Homma meni kerrasta maaliin. Myyntiedustajan käytös oli vaikuttavaa, ja asennusryhmässä oli asiallinen, mutta leppoisa tunnelma. Pojat todella tiesivät, mitä ovat tekemässä, eikä turhia askeleita otettu.

Vesivek oli Rauhaselle tuttu jo ennalta, sillä hänen sukulaisensa oli suositellut yritystä oman kattoremonttinsa jälkeen. Myös paikallisuus sekä Vesivekin toimintatavat tekivät vaikutuksen.

Olin lukenut yrityksen perustajasta, joka oli aloittanut käytännössä nollasta ja tehnyt Vesivekistä markkinajohtajan, Rauhanen kertoo.

Se vakuutti hänet siitä, että formaatti on kunnossa ja yritykseen voi luottaa.

Olen edelleen vähän pöllämystynyt tästä kaikesta, Rauhanen toteaa. Vanha katto oli kuitenkin 50 vuotta vanha, joten se olisi vaatinut joka tapauksessa kokonaisvaltaisempaa remonttia. Nyt homma hoitui onnellisten tähtien alla, eikä minun tarvinnut edes laittaa kättä taskuun, hän naurahtaa lopuksi.

kattoremontti