Yksi vastuutaho – Vesivek kehittää, valmistaa ja asentaa itse

Vesivekillä on tällä hetkellä töissä noin 700 henkeä. Kunnia-asiamme on aina ollut työllistää paikalliset poikamme, vuoden ympäri. Kun ostat katon aidosti kotimaiselta yritykseltä, tiedät että kannatat samalla suomalaista työllisyyttä ja että kaikki verotulot jäävät Suomeen. Harvoin tulee ajatelleeksi, kuinka iso työllistävä vaikutus yhdellä Vesivek-remontilla on.

Vesivek-remontti on teko kotimaisuuden hyväksi

Täysin kotimainen toimitusketju on osa Vesivekin vastuullista toimintaa. Kotimaisuudella on vaikutusta katto-ja ränniremontin moneen osa-alueeseen; se näkyy laadussa, aikatauluissa, vastuukysymyksissä ja kommunikoinnin helppoudessa. Laajemmassa mittakaavassa vaikutukset heijastuvat työllisyyteen ja verotuloihin. Usein unohdetaan, että kotitalousvähennys on alun perin otettu käyttöön kotimaisen työllisyyden tukemiseksi. Jos yrityksen toimitus ei ole täysin kotimainen, osa vähennyksen hyödyistä valuu Suomen rajojen ulkopuolelle.

Vesivek-toimitus alkaa tuotantolaitoksistamme Pirkkalasta ja Orimattilasta. Pirkkalassa profiloidaan kattopellit ja Orimattilassa valmistetaan sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet. Tuotannon yhteydessä ovat myös tuotekehitysyksikkömme, joissa jatkuvasti hiotaan nykyisiä ja kehitetään uusia Vesivek-tuotteita.

Yksi vastuutaho kaikissa tilanteissa

Paikalliset Vesivek-asiantuntijamme ovat tehtaan ja asiakkaan yhteyslenkki toimitusketjussa. He ovat perehtyneet tuotteisiin, ja tietävät mitkä ratkaisut toimivat parhaiten milläkin katolla. Kun edustajat ja tuotanto toimivat saman katon alla, jokainen katto saa juuri oikein räätälöidyt tuotteet. Asiakkaan kannalta asiointi on sujuvaa, kun kaikissa kysymyksissä on yksi vastuuhenkilö, jonka puoleen kääntyä.

Kun on itse kattoremontin aika, hyppäävät tahtipuikkoihin omat paikalliset asentajamme. Jokaisessa kattoasennustiimissä on noin neljä henkeä, joista jokainen on käynyt läpi konseptoidun perehdytyksen ja tietää tarkalleen työtehtävänsä. Viimeisen silauksen katolle antavat parin hengen viimeistelytiimit, jotka asentavat sadevesijärjestelmän ja kattoturvatuotteet.

Jokaisen Vesivek-katon takana on siis lukematon määrä kotimaisia käsipareja ja suomalaista tietotaitoa. Ostamalla täysin kotimaisen katon, tuet samalla kotimaamme työllisyyttä ja pidät osaltasi yhteiskunnan rattaat pyörimässä.

Uncategorized