Valitse remontti. Voita remontti.

Osallistu Vesivekin juhlavuosiarvontaan. Pyydä tarjous joko katto-, ränni- tai salaojaremontista* ja voit voittaa kyseisen remontin ilmaiseksi. Arvonta suoritetaan 1.3.2021 – 9.5.2021 välisenä aikana annettujen tarjouksien kesken. Vesivek-asiantuntijamme tekee tarjouksen kohteessa suorittamansa kuntoarvion pohjalta. Lue tarkemmat arvonnan säännöt täältä. Voit pyytää tarjouksen myös soittamalla 019-568 0298 (arkisin klo 8-18).

*Vesivek-salaojaremontteja tehdään Etelä-Suomen, Keski-Suomen, Pohjanmaan, Pirkanmaan sekä Pohjois-Savon toimialueilla.

 

Kattoremontit

Pyydä tarjous kattoremontista ja osallistu arvontaan.

 

Ränniremontit

Pyydä tarjous ränniremontista ja osallistu arvontaan.

 

Salaojaremontit

Pyydä tarjous salaojaremontista ja osallistu arvontaan.

Mietityttääkö katon, rännien tai salaojien kunto?

Lumisen talven jälkeen katto, rännit sekä salaojitus ovat kovalla koetuksella. Ne kaikki ovat tärkeitä lenkkejä kodin ulkopuolisessa kosteudenhallinnassa. Jos yksi lenkki ei toimi oikein, on olemassa riski kosteusvauriolle. Jos epäilet puutteita joko katolla, ränneissä, kattoturvassa tai salaojissa, kannattaa hyödyntää Vesivekin veloituksettomat kuntoarviot.

Kuntoarvio katolle

Kuntoarvio katolle

Jos katteen kiinnityksessä, läpivienneissä tai aluskatteessa on puutteita, painava lumimassa voi aiheuttaa vuotoja. Eli kannattaa piipahtaa yläpohjassa eli vintillä tarkistamassa tilanne. Yläpohjassa saattaa näkyä myös kondension aiheuttamaa kosteutta, joka lisääntyy keväisin lämpötilojen vaihdellessa. Jos vintillä näkyy vaurioita tai et itse halua kiipeillä yläilmoihin, tilaa Vesivekin asiantuntija paikalle. Saat halutessasi katon ja yläpohjan tilanteesta kattavan, kuvallisen raportin.

TILAA MAKSUTON KATON KUNTOTARKASTUS

Kuntoarvio salaojille

Kuntoarvio salaojille

Keväällä lumen sulaessa ja maan ollessa roudassa pihan kosteusrasitus on suurimmillaan. Jos salaojitus ei ole kunnossa, on riskinä että kosteus valuu kotisi alapohjarakenteita vasten ja aiheuttaa pahimmassa tapauksessa laho- ja homevaurioita. Salaojajärjestelmän toimivuuteen vaikuttavat itse putkiston lisäksi pihamaan muotoilu, alapohjarakenteiden läheisyydessä oleva maa-aines, patolevy ym. seikat. Jos et tiedä missä kunnossa nämä tekijät ovat, pyydä Vesivek-asiantuntijaa paikalle tekemään arvio sekä kirjallinen ja kuvallinen raportti tilanteesta.

TILAA MAKSUTON SOKKELIN KUNTOTARKASTUS

Kuntoarvio ränneille ja kattoturvalle

Kuntoarvio ränneille ja kattoturvalle

Jos katollasi ei ole koko lappeen mitalle asennettuja lumiesteitä, painava lumi- ja jäämassa voi liikkeelle lähtiessään tehdä katolle vauriota. Myös sadevesijärjestelmän toimivuus kannattaa varmistaa ennen sulamisvesiä, niin että kosteus ohjautuu oikein rännien ja syöksyjen kautta kauemmas kotisi seinustoilta. Jos kattoturvassa tai sadevesijärjestelmässä on puutteita, kannattaa hoitaa ne kuntoon ennen kevättä.

TILAA MAKSUTON KUNTOTARKASTUS RÄNNEILLE JA KATTOTURVALLE

VIDEO: VINKKELI - OSA 1: Talon ulkopuolisen kosteuden hallinta ennen ja nyt.