Pyydä tarjous ja osallistu ilmaisen talviremontin arvontaan!

Pyydä tarjous katon, rännien tai salaojien* remontista, niin voit voittaa valitsemasi remontin – tai remontit – ilmaiseksi. Arvomme yhden kattoremontin, yhden salaojaremontin sekä yhden sadevesijärjestelmä/kattoturvaremontin, eli YHTEENSÄ KOLME REMONTTIA.

Voit pyytää tarjouksen ja osallistua arvontaan myös soittamalla 019-568 0298 (arkisin klo 8-18). Arvonta suoritetaan 3.10.2022 – 26.2.2023 välisenä aikana annettujen tarjouksien kesken. Lue tarkemmat säännöt täältä.

*Salaojaremontteja teemme Uudenmaan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Pohjois-Savon toimialueilla.

Näin arvonta toimii

Kun olet pyytänyt tarjouksen nettilomakkeella, edustajamme kautta tai puhelimitse, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi ajankohdan veloituksettomalle kuntotarkastuskäynnille.

Jos remonttitarvetta löytyy, saat kiinteähintaisen tarjouksen ja osallistut arvontaan. Halutessasi saat myös kirjallisen kuntoraportin.

Talvi on hyvä aika ulkoremontille, koska

Kuivuus

Talvella ilman kosteusprosentti on matalampi ja rankkasateita on harvoin.

Lempeys

Routa ja lumi suojaavat pihaa. Jäinen maa jaksaa kantaa raskaan remppakaluston sulaa maata paremmin, joten pihamaa pääsee vähemmällä.

Vehreys

Piha on talvirempan jälkeen valmiina kevääseen. Nurmikko ja muut istutukset ehtivät hyvin valmistua kesäksi.

Kaupanpäällinen

Kattoremppailija saa ilmaisen lumenpudotuksen katolta.

Turvallisuus

Talven liukkaus ei Vesivekin paikallisia poikia haittaa. Asentajilla on kitkat työkengissä, nostureilla talvitassut alla ja tellingit kestävät Pohjolan kelit.

Ripeys

Remonttiaikoja tuppaa talviaikaan olemaan enemmän tarjolla, joten remontin toteutuksen saa nopeammin.

VIDEO: Talvi on hyvä aika kattoremontille