Katso Vesivek-joulukonsertin tallenne

 

Voit katsoa konsertin tallenteen myös Facebookissa tästä linkistä.

Parempi mieli -keräys

Tänä vuonna olemme päättäneet lahjoittaa joulumuistamisiin tarkoitetut varat hyväntekeväisyyteen järjestämällä joulukonsertin teemalla Parempi mieli. Keräämme tapahtumalla varoja Suomen Mielenterveysseuralle lasten ja nuorten hyväksi tehtävään tärkeään työhön. Lasten ja nuorten mielenterveys ja hyvinvointi on varmaankin jollain tavalla koskettanut meitä kaikkia. Olemme kohdanneet ihmisiä tai kuulleet kertomuksia siitä, kuinka elämä voi nuoren mieltä ahdistaa. Tunnemme usein näissä tilanteissa voimattomuutta. Kyvyttömyyttä auttaa.

Suomen Mielenterveysseura on yhdistys, jossa auttamiselle omistautuneet ihmiset tekevät yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Yksi mielenterveyden edistämistyöhön investoitu euro maksaa itsensä takaisin viisinkertaisesti.

Kutsumme sinut mukaan konserttiin paikan päälle, tai konsertin Facebook-livelähetykseen sekä Parempi mieli- keräykseen, jossa varat menevät lyhentämättömänä lasten ja nuorten hyväksi tehtävään mielenterveystyöhön Suomen Mielenterveysseuran kautta.

Näin voit auttaa:

 

Voit osallistua keräykseen seuraavilla tavoilla:

  1. Lähettämällä tekstiviestin MIELI numeroon 16499 lahjoitat 10 euroa.
  2. Tai voit lahjoittaa haluamasi summan Suomen Mielenterveysseuran lahjoitustilille: FI23 8000 1800 2830 05. Käytä lahjoittaessasi viestiä Parempi mieli.

HUOM! Jos et pääse paikalle Aleksanterin kirkkoon, voit seurata konserttia livelähetyksenä tällä sivulla tai Facebook-sivullamme.

Illan esiintyjistä:

Lauluyhtye A-men on erittäin suosittu, perinteistä komeaa kuorolaulua esittävä lauluyhtye pääkaupunkiseudulta. Illan tunnelmallisessa ohjelmassa on kaikkien tuntemia joululauluja. Konsertissa on myös yhteislaulua, joten pääset itsekin virittelemään ääntäsi joulutaajuudelle.

Lauluyhtye A-menin taiteellisena johtajana toimii Mikko Peltokorpi, kitarassa Tommi Alakärppä, solistina Joose Vähäsöyrinki. Yhtyettä säestää Tampereen Kamarimusiikkiseuran orkesteri.

Konsertissa on ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla maineikasta urkutaiteilijaa, Kalevi Kiviniemeä. Urkujen titaaniksi, Urkujen velhoksi ja Improvisaation mestariksi luonnehdittu Kiviniemi on kansainvälisesti tunnetuin ja tunnustetuin suomalainen urkutaiteilija.