Kattoremontit ja salaojaremontit alkaen 150€/kk

Haluatko maksuaikaa katto-, ränni- tai salaojaremontillesi? Suositulla Vesivek-tilillä voit maksaa remontin kertamaksuna 30 päivän maksuajalla tai jakaa kustannukset sinulle sopiviin pienempiin eriin.

 

Ei vakuuksia tai takaajia

Vesivek-tili on perusparannuslaina ja nykyään valtaosa yksityisasiakkaista maksaakin remonttinsa sillä. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita, riittää, että omaa säännölliset tulot ja on hoitanut raha-asiansa hyvin, kertoo OP:n rahoitusjohtaja Timo Laitila.

 

Nopea ja vaivaton rahoitusratkaisu

Vesivek-tili on yksityishenkilöille suunnattu nopea ja vaivaton rahoitusratkaisu. Asiakas täyttää hakemuksen vesivek.fi/maksutavat-verkkosivulla ja saa saman tien päätöksen myöntämisestä.

 

Maksuaikaa kuukaudesta useampaan vuoteen

Vesivek-tili tarjoaa kaksi vaihtoehtoa. Asiakas voi valita kertamaksun, jolloin hän saa remontille täysin korottoman ja kuluttoman 30 päivän maksuajan. Halutessaan pidemmän maksuajan, asiakas voi valita osamaksuvaihtoehdon. Tällöin hän lyhentää lainaa kuukausittain.

Joustava maksutapa

Vesivek haluaa helpottaa asiakkaidensa elämää; Vesivek-tili on yksi konkreettinen tapa. Nykyään valtaosa yksityisasiakkaista hyödyntää tilin osamaksuvaihtoehtoa remonttinsa maksamiseen. Eikä ihme, sillä silloin rahaa jää kaikkeen muuhunkin kuten matkusteluun, sisustamiseen tai vaikkapa ”pahan päivän” varalle.

– Vesivek-tili joustaa aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kuukausierät mitoitetaan asiakkaalle sopiviksi ja lainan voi myös maksaa koska tahansa kerralla pois ilman ylimääräisiä kuluja. Koska Vesivek-tili on perusparannuslaina, se oikeuttaa korkovähennyksiin verotuksessa. Me ilmoitamme asiakkaan maksamat korot verottajalle, joten asiakkaan ei tarvitse nähdä sitä vaivaa. Jos asiakas haluaa kertamaksun sijaan pidemmän maksuajan, asiakas voi valita Vesivek-tilin osamaksuvaihtoehdon. Tällöin hän lyhentää lainaa kuukausittain joko minimierän (ränniremontti alk. 50 €/kk ja katto- sekä salaojaremontti alk. 150 €/kk) tai halutessaan isomman summan. Laskurin avulla voit helposti hahmotella sopivaa kuukausierää.

Mitä kattoremontti tai salaojaremontti maksaa?

Kattoremontin hintaan vaikuttaa moni asia: katon pinta-ala, muoto, katemateriaali sekä katon rakenteiden kunto. Samoin salaojaremontin hinta muodostuu monista eri tekijöistä, kuten kiinteistön koosta ja perustusten rakenteista. Siksi Vesivek-tarjous perustuu aina paikallisen asiantuntijamme paikan päällä tekemään tarkastukseen ja laskelmaan. Näin pystymme antamaan jämptin hinnan, eikä asiakkaan tarvitse pelätä kustannusten nousua remontin edetessä. Hintoja vertaillessa ei kuitenkaan kannata tuijottaa pelkkään loppusummaan, vaan huomioida tarjouksen kokonaissisältö.

Mitä kattoremontti tai salaojaremontti maksaa?

Omakotiliitto opastaa - Huomioi nämä asiat, kun vertailet hintoja

Suomen Omakotiliitto ry on valtakunnallinen pientaloasukkaiden ja vapaa-ajan asuntojen omistajien edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Omakotiyhdistykset toimivat paikallisesti – liitto vaikuttaa valtakunnallisesti. Omakotiliitto on tehnyt kattoremontin kilpailuttajille muistilistan, josta löydät asiat, joihin kannattaa kiinnittää huomiota tarjouksiin tutustuessa.