Kattoremontit alk. 150€/kk

Haluatko maksuaikaa katto- tai ränniremontillesi? Suositulla Laatutilillä voit maksaa remontin kertamaksuna 30 päivän maksuajalla tai jakaa kustannukset sinulle sopiviin pienempiin eriin.

 

Ei vakuuksia tai takaajia

Laatutili on perusparannuslaina ja nykyään valtaosa yksityisasiakkaista maksaakin remonttinsa sillä. Vakuuksia tai takaajia ei tarvita, riittää, että omaa säännölliset tulot ja on hoitanut raha-asiansa hyvin, kertoo Laatutilin palveluntuottaja OP:n rahoitusjohtaja Timo Laitila.

 

Nopea ja vaivaton rahoitusratkaisu

Laatutili on yksityishenkilöille suunnattu nopea ja vaivaton rahoitusratkaisu. Asiakas täyttää hakemuksen vesivek.fi/laatutili-verkkosivulla ja saa saman tien päätöksen myöntämisestä.

 

Maksuaikaa kuukaudesta useampaan vuoteen

Laatutili tarjoaa kaksi vaihtoehtoa. Asiakas voi valita Laatutili-kertamaksun, jolloin hän saa remontille täysin korottoman ja kuluttoman 30 päivän maksuajan. Halutessaan pidemmän maksuajan, asiakas voi valita Laatutili-kuukausierän. Tällöin hän lyhentää lainaa kuukausittain.

Joustava maksutapa

Vesivek haluaa helpottaa asiakkaidensa elämää. Laatutili on yksi konkreettinen tapa ja nykyään valtaosa yksityisasiakkaista maksaakin remonttinsa sillä. Eikä ihme, sillä silloin rahaa jää kaikkeen muuhunkin kuten matkusteluun, sisustamiseen tai vaikkapa ”pahan päivän” varalle.

– Laatutili joustaa aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kuukausierät mitoitetaan asiakkaalle sopiviksi ja lainan voi myös maksaa koska tahansa kerralla pois ilman ylimääräisiä kuluja. Koska Laatutili on perusparannuslaina, se oikeuttaa korkovähennyksiin verotuksessa. Me ilmoitamme asiakkaan maksamat korot verottajalle, joten asiakkaan ei tarvitse nähdä sitä vaivaa. Laatutili-kuukausierät -laina kerryttää myös asiakkaan OP-bonuksia, kertoo Laitila. Jos asiakas haluaa kertamaksun sijaan pidemmän maksuajan, asiakas voi valita Laatutili-kuukausierän. Tällöin hän lyhentää lainaa kuukausittain joko minimierän (ränniremontti alk. 50 €/kk ja kattoremontti alk. 150 €/kk) tai halutessaan isomman summan. Laskurin avulla voit helposti hahmotella sopivaa kuukausierää.

Mitä kattoremontti maksaa?

Kaavio vertailu hinta Vesivek

Kattoremontin hintaan vaikuttaa moni asia: katon pinta-ala, muoto, katemateriaali sekä katon rakenteiden kunto. Vesivek on tutkitusti hinta-laatusuhteeltaan paras vaihtoehto; Innolink Research Oy haastatteli 2017 vuoden aikana 855 Vesivekin kattoremonttiasiakasta ja tutkimuksen mukaan tarjouksemme oli 81 % tapauksista saman hintainen tai edullisempi kuin kilpailevien urakoitsijoiden tarjoukset. Hintoja vertaillessa ei kuitenkaan kannata tuijottaa pelkkään loppusummaan, vaan huomioida tarjouksen kokonaissisältö.

Omakotiliitto opastaa - Huomioi nämä asiat kun vertailet hintoja

Suomen Omakotiliitto ry on valtakunnallinen pientaloasukkaiden ja vapaa-ajan asukkaiden edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Omakotiyhdistykset toimivat paikallisesti – liitto vaikuttaa valtakunnallisesti. Omakotiliitto on tehnyt oppaan ”Huomioi nämä asiat kun vertailet hintoja” -oppaan kattoremontin kilpailuttajille.