Katon alla supertyytyväiset asukit

Annika Impiö , Oulu

Vesivek on erikoinen firma: poikkeuksellisen hyvä asiakaskokemus alkoi tapaamisen ensi metreiltä ja on jatkunut sellaisena toimituksesta jälkihoitoon asti – vielä vuosia kattoasennuksen jälkeenkin. Tällaisen palvelukokemuksen jälkeen kulkee mielellään Vesivekin laadukkaiden vihreiden sateenvarjojen alla tai lenkkeilee brändätyn fleecepipon kanssa. Monia muitakin kivoja käyttötavaroita tupsahti kaupan päälle..

Meillä on 50-luvun rintamamiestalo, jonka katto ei ollut hääppöisessä kunnossa: ruma, laikukas ja kuhmuinen. Reikäkin taisi olla, eikä. Tarjouksia oli pyydetty taholta jos toiselta ja hintahaarukka oli selviämässä. Vesivek halusi vielä antaa oman tarjouksensa, vaikka olimme jo mielestämme saaneet tarpeeksi tarjouksia emmekä kaivanneet lisää sekoittamaan pakkaa. Ystävällisen sitkeästi he saivat neuvoteltua ilta-ajan keskustelulle aiheesta kotonamme. Ensi tapaamisesta alkaen ymmärrettiin asiakkaan tilanne, olipa selvitetty lemmikkikissojen nimetkin, oli heti mistä puhua. Saimme kilpailukykyisen tarjouksen, joka sisälsi useita sellaisia elementtejä, joita emme olisi saaneet muilta toimittajilta samaan hintaan.
Toimituksen ja asennuksen palvelulupaus piti täsmälleen. Saatiin tuoreet munkit välikahveille. Päivässä vaihtui ruma katto uuteen upeaan, kattokateus vaihtui kattoylpeyteen. Romut ja roskat hävisivät näppärästi operaation jälkeen, tuloksena puhdas piha. Ja supertyytyväiset asukit talossa.

Vesivek ei unohda asiakastaan jälkeenpäinkään:
kaksi vuotta remontin jälkeen saimme lahjaksi Kouru-Kaapon, jotteivät rännit pääsisi tukkeutumaan. Suurkiitos Vesivekin tiimille, katosta ja kaaposta! Suosittelen lämpimästi Vesivekiä kaikille katontarvitsijoille.