Vesivekin avoimet työpaikat: Lohja

Jos olet kiinnostunut työskentelystä laadukkaiden kattotuotteiden ja -palveluiden parissa, olet oikeassa paikassa. Vesivekillä on Lohjalla tarjolla rakennusalan ja myyjän työpaikkoja. Lohjan yksikössä pääset tekemään rakennusalan työtä ja myyntityötä seuraavien kuntien alueilla: Lohja, Inkoo, Raasepori, Hanko, Espoo, Kirkkonummi, Siuntio, Vihti ja Karkkila. Katso tämän hetken avoimet työpaikat alta!

 

Me välitämme toisistamme

Meillä töitä tehdään tosissaan, mutta sopiva pilke silmäkulmassa. Suhtaudumme sen sijaan vakavasti myönteisen ja kehitykseen kannustavan ilmapiirin ylläpitämiseen.

 

Meihin voi luottaa ja olemme aina rehellisiä

Meillä asioista puhutaan aina suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Kannamme vastuumme teoistamme kautta linjan.

 

Meillä on rehti tekemisen meininki

Meillä on reilu meininki, koska jokainen meistä on samanarvoinen. Luotamme lujasti jokaisen tahtoon tehdä parhaansa, ja kaveria autetaan aina tarvittaessa.

Katso avoimet paikat

Vesivekillä on vahvan kasvun myötä avoimia työpaikkoja myös muille alueille kuten pääkaupunkiseutu, Joensuu, Jyväskylä, Oulu, Kuopio, Lahti, Turku, Mikkeli, Tampere, Pori, Seinäjoki, Vaasa. Laita hakemusta tulemaan, jos työ asentajana tai myyjänä kiinnostaa!

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole saatavilla avoimia työpaikkoja, tarkista tilanne myöhemmin uudelleen! Voit kuitenkin lähettää avoimen hakemuksen koska tahansa!

Jätä avoin hakemus

Jos mitään sopivaa ei löytynyt, niin jätä avoin hakemus ja otamme sinuun yhteyttä!

Millaista meillä on töissä?

Työilmapiirimme hakee vertaistaan: aamupuurot kokoonnutaan syömään porukassa ennen työpäivän alkua, mikä ruokkii työntekijöiden nälän lisäksi heidän keskinäisiä suhteitaan. Koulutamme työntekijöitämme ja vastaamme heidän toiveisiinsa nopeasti. Pidämme huolen, että tiedämme, mitä tekijöillemme kuuluu.

Titteleillä ei ole merkitystä, koska hommia tehdään samalta viivalta yhdessä toisia tukien. Tulet huomaamaan jo ensimmäisenä työpäivänäsi, miten suuri merkitys kaikkien tekijöidemme muodostamalla yhteisöllisyydellä on. Kaikki tämä heijastuu suoraan asiakkaisiimme, joista jopa 97 % suosittelee meitä.

Tyytyväiset työntekijämme

Katso mitä työntekijämme sanovat meistä

Miksi Jaakko palasi myyjäksi Vesivekille?

Huipputyyppi, hae meille!

Duunia tarjolla tekeville käsille! 👋

Asentajana Vesivekillä

Joni, telineasentaja