Avoin työpaikka

Haemme salaojaremonttimyyjää Ouluun

Hakuajan päättymispäivä 13.11.2022
Yhteyshenkilö

Pekka Leppänen

050 463 3827

Kuulostaa hyvältä, mitäs se tarkoittaa euroissa?

Myynti Vesivekillä on itsenäistä ja tavoitteellista työtä, jossa ahkeruus, ammattitaito ja kunnianhimo näkyy palkkapussissa. Kiinteä, hakijan ammatilliseen lähtötasoon suhteutettu kuukausipalkka takaa hyvän ansiotason ja tuloksellinen myyntityö tuo bonukset päälle!

Millainen tyyppi on hakusessa?

Mestarimyyjän saappaisiin ei kasveta ilman oikeanlaista asennetta – siksi halu oppia ja menestyä ratkaisevat. Jokainen myyjä saa meillä kattavan perehdytyksen, mutta maanrakennusalan tietämyksestä ei ole haittaakaan.

Vesivek-myyjän työ on luonteeltaan liikkuvaa (ajokortti on siksi välttämätön) ja ihmiskeskeistä. Mikäli olet itseohjautuva, aktiivinen, yrittäjähenkinen ja valmis tarttumaan oman työsi projektipäällikön ruoriin, haluamme kuulla sinusta lisää! Voi lukea lisää myyjän työstä täältä.

Jaahas, no millaista Vesivekillä on olla töissä?

Ehkä tiesitkin, että työllistämme ympäri Suomen jo yli 700 ihmistä! Olemme Suomen ja Pohjoismaiden johtava ränni- katto- ja salaojaremonttien toteuttaja sekä rakennusalan reiluin, luotettavin ja vaativin työnantaja – varsinainen Karhuryhmä.

Markkinajohtajuudesta huolimatta meillä ei turhaan jäykistellä, kuljeta kovat kaulassa tai käytetä aikaa byrokratian rakentamiseen, sillä meillä on kädet täynnä konkreettisia rakennushommia. Keskitymme vain olennaiseen – olemaan alan paras työpaikka ja sitä kautta myös paras valinta asiakkaillemme.
Markkinajohtajuus edellyttää, että tuote on priimaa. Meillä tuotteet valmistetaan firman omissa tehtaissa Pirkkalassa tai Orimattilassa ja asennetaan oman porukan voimin, joten myyjänä laatua on helppo luvata myös asiakkaalle. Vuosittaisen tutkimuksemme mukaan jopa 96 % asiakkaistamme ovat työmme lopputulokseen tyytyväisiä.

Lisäksi me halutaan jatkossakin olla alan paras työpaikka, jossa aamupuurot syödään yhdessä, vaikka jengi kasvaa. Meillä töitä tehdään kovaa ja kaveria autetaan aina tarvittaessa – myös talvirenkaiden vaihtamisessa. Pysytään me sulassa sovussa myös yhteisissä kisakatsomoissa ja saunailloissa.

Okei, no miksi kannattaisi hakea juuri Vesivekille?

– Meillä on tekemisen meininki
Me tehdään tätä tosissaan, mutta sopiva pilke silmäkulmassa. Suhtaudumme sen sijaan vakavasti kehitykseen ja kannustavan ilmapiirin ylläpitämiseen.

– Meihin voi luottaa ja olemme aina rehellisiä
Meillä asioista puhutaan aina suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Kannamme vastuumme teoistamme kautta linjan.

– Me välitämme toisistamme
Meillä on reilu meininki, koska olemme samanarvoisia. Luotamme lujasti jokaisen tahtoon tehdä parhaansa. Tekemiseen puututaan vasta, jos hommat eivät etene, ja silloinkin opastaen ja tukien.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä alla oleva hakulomake!

Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.