Avoin työpaikka

Haemme salaoja-asiantuntijaa Pohjanmaalle

Hakuajan päättymispäivä 23.06.2022
Yhteyshenkilö

Johan Koski

0400 863 728

Haluatko katsoa myyntihommia toisesta vinkkelistä?

Salaoja-asiantuntijaksi kuluttajamyyntiin Vesivekille!

 • Työ on toimivien ratkaisujen löytämistä asiakkaiden tarpeisiin.­ Tiedämme, että asiakkaat arvostavat tapaamme toimia. Asiakkaistamme 97% suosittelee meitä.
 • Priimat tuotteet ja räätälöidyt palvelut. Myyt parhaita kotimaisia tuotteita ja paikallisten ammattilaisten työtä. Yhdessä pidämme, minkä lupaat.
 • Kunnon kuukausiansio (3000-8000€/kk). Saat koeaikana 3000 euroa/kk. Palkkakattoa ei ole. Stressi vähenee, motivaatio ei.
 • Voit halutessasi jo koeaikana siirtyä suoraan myyntivolyymiin perustuvaan kannustavaan palkkamalliin.

Työ sisältää

 • Puolet myynnistä koostuu kysynnästä ja loput kertyy hoitamalla omaa markkina-aluetta.
 • Sokkelin ja salaojien kuntotarkastamista ja kuntoraporttien laatimista sovelluksen avulla.
 • Mittaamista ja tarjousten laskemista.
 • Kaupankäyntiä asiakkaiden kanssa.

Tätä etsimme. Löytyykö sinusta ainesta?

 • Haluat oppia lisää ja tulla yhä paremmaksi työssäsi. Säännöllisissä Ratkaisijat Reenaa -koulutuksissa jaamme parhaita myynnin käytäntöjä työkavereiden kesken.
 • Pidät tavoitteellisesta työnteosta, jossa onnistumista seurataan ja toimintaa kehitetään yhdessä.
 • Arvostat kaikkia koteja. Toisten ihmisten kotitalot ovat tärkein työmaasi ja niiden kunnioittaminen on sinulle itsestäänselvyys.
 • Pidät liikkuvasta työstä. Ajokortti on välttämätön.

Uskomme heihin, jotka valitsemme.

Etsimme priimaa, mutta emme valmista. Jos sovimme toisillemme, olemme valmiita tukemaan ja kouluttamaan sinua. Lisäksi tarjoamme sinulle koeaikana kuukausipalkan, 3000 euroa. Uskomme, että kunnon palkka vähentää stressiä, lisää työniloa ja parantaa suoritusta. Koeajan jälkeen kuukausipalkka muodostuu perusosasta ja henkilökohtaisesta osasta. Bonukset saat kuukausipalkkasi päälle kuukausittain myyntisi mukaan. Parhaat myyjät ansaitsevat jopa yli 8000 euroa kuussa. Palkkakattoa ei ole.

Asiantuntemustasi tarvitaan.

Vesivekin salaoja-asiantuntijana voit aidosti uskoa siihen, mitä myyt. Oikeastaan et edes myy vaan tarjoat ihmisille heidän tilanteeseensa ja kotitaloonsa sopivia ratkaisuja. Koti on maailman tärkein paikka. Osaat kohdata ihmisen ihmisenä ja ymmärrät asiakkaiden erilaisia tunnetiloja ja tarpeita.

Voit seistä sen takana, mitä myyt.

Yhdessä lunastamme lupauksesi. Pääset tarjoamaan asiakkaille priimaa, sillä käytämme kotimaisia tuotteita ja lisäksi asennustyö on omissa rukkasissamme, joten asiakkaalla on vain yksi yritys vastaamassa koko rakennusprojektista. Tiedämme, että asiakkaat arvostavat tapaamme toimia. Asiakastyytyväisyys on tällä hetkellä 97 %.

Tarjolla kuivaa, mutta kunnollista seuraa.

Vesivekillä olet osa ammattilaisketjua, joka pelaa takuulla yhteen. Näissä rakennushommissa jokainen, rakennustelineiltä toimistoon, on saman yrityksen palkkalistoilla, joten meininki on mutkatonta. Apua annetaan ja vastaanotetaan hyvällä sykkeellä eikä kaveria tai asiakasta jätetä yksin. Markkinajohtajan asenne on meille sitä, että arvostamme työmme jälkeä, mutta pyrimme kehittymään yhä paremmaksi – ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista tinkimättä. Isossa talossa ur­apolkuja on monipuolisesti tarjolla, myös muilla segmenteillämme. Alkaako yhteinen polkumme tästä?

Ole yhteyksissä! Takuulla vastataan.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä alla olevan hakulomake!

Liitä hakemukseesi myös ansioluettelosi. Kokemus kuluttajamyynnistä luetaan hakijan eduksi. Osoita myyntitaitosi myymällä itsesi meille!

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.