Avoin työpaikka

Haemme asennusjärjestelijää Pohjois-Savon alueelle

Hakuajan päättymispäivä 12.12.2021
Yhteyshenkilö

Timo Skarp

0400 917 239

Olisitko sinä Kuopion yksikkömme uusi asennusjärjestelijä?

Vesivek on maan johtava kattoturvatuotteiden valmistaja ja asentaja sekä koneellisen kattoasennuskonseptin kehittäjä. Jokainen Vesivek-remontti on pitkälle hiottu prosessi, jonka taustalla on tarkka etukäteissuunnittelu sekä tehokas resursointi. Nyt haemme Kuopion yksikköömme sadevesi- ja kattoturvatuotteiden asennusten järjestelijää.

Pysyvätkö langat käsissäsi?

Työtehtäviisi kuuluu sadevesijärjestelmä- ja kattoturvatuotteiden toimitusten aikatauluttaminen sekä asennustöiden sujuvuuden varmistaminen yhdessä asentajien ja myyjien kanssa. Vastuullasi on huolehtia, että työmailla on oikea miehitys ja oikeat tuotteet – ja tarkalleen sovittuna ajankohtana. Pidät myös yllä tuotevarastoamme ja hoidat tarviketilaukset omalta Orimattilan tehtaaltamme. Asiakkaitamme ovat niin rakennusalan rautaiset ammattilaiset kuin omiin koteihinsa remontteja teettävät yksityisasiakkaat. Asennusjärjestelijänä tulet olemaan yhteydessä asiakaskuntaan päivittäin, joten sinulla on merkittävä rooli myös koko yrityksen asiakastyytyväisyyden kehittämisessä.

Tässä työssä ei ole kahta samanlaista päivää, kohteet ja asiakkaat ovat aina uusia. Eli jos nautit haasteiden ja vaihtelevien tilanteiden ratkomisesta sekä pidät langat käsissäsi kiireenkin alla, tämä voisi olla sinun pestisi!

Alan edelläkävijän organisaatio tukenasi

Kokemus asiakaspalvelusta on tehtävän hoitamisessa avuksi, mutta oleellisempaa on palvelualtis sekä asiakaslähtöinen asenne. Rakennusalan tai logistiikkapuolen tuntemus on eduksi, joskaan ei ehdoton edellytys, sillä koulutamme sinut tehtävääsi. Taustatukenasi on alan johtava organisaatio sekä työkavereinasi huippuammattilaiset, joten saat parhaat mahdolliset eväät työssä kehittymiseen. Tekevälle tyypille isossa organisaatiossa riittää myös etenemismahdollisuuksia. Kaupan päälle saat vertaansa vailla olevan työyhteisön, jossa aamupuurot syödään yhdessä ja kaveria autetaan aina.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä hakulomake! Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos.

Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta täyttämällä alla oleva hakemus. Emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.