Avoin työpaikka

Haemme työmaapäällikköä salaojaremontteihin itäiselle Uudellemaalle

Hakuajan päättymispäivä 19.06.2023
Yhteyshenkilö

Jere Murto

044 792 1124

Olisitko sinä Keravan yksikkömme uusi salaojaremonttien työmaapäällikkö

Vesivek on Suomen johtava ulkopuolisten kosteudenhallintaremonttien toteuttaja. Jokainen Vesivek-remontti on pitkälle hiottu prosessi, jonka taustalla on tarkka etukäteissuunnittelu sekä tehokas resursointi. Nyt haemme Keravan yksikköömme salaojaremonttien asennusten järjestelijää.

Pysyvätkö langat käsissäsi?

Työtehtäviisi kuuluu salaojaremonttien toimitusten aikatauluttaminen sekä asennustöiden sujuvuuden varmistaminen yhdessä asentajien ja myyjien kanssa. Vastuullasi on huolehtia, että työmailla on oikea miehitys ja oikeat tuotteet – ja tarkalleen sovittuna ajankohtana. Tarvittaessa osallistut myös itse asennuksille. Asiakkaitamme ovat niin rakennusalan rautaiset ammattilaiset kuin omiin koteihinsa remontteja teettävät yksityisasiakkaat. Asennusjärjestelijänä tulet olemaan yhteydessä asiakaskuntaan päivittäin, joten sinulla on merkittävä rooli myös koko yrityksen asiakastyytyväisyyden kehittämisessä.

Tässä työssä ei ole kahta samanlaista päivää, kohteet ja asiakkaat ovat aina uusia. Eli jos nautit haasteiden ja vaihtelevien tilanteiden ratkomisesta sekä pidät langat käsissäsi kiireenkin alla, tämä voisi olla sinun pestisi!

Alan edelläkävijän organisaatio tukenasi

Kokemus asiakaspalvelusta on tehtävän hoitamisessa avuksi, mutta oleellisempaa on palvelualtis sekä asiakaslähtöinen asenne. Toivomme myös, että sinulla olisi jo rakennusalan tai logistiikkapuolen tuntemusta. Taustatukenasi on alan johtava organisaatio sekä työkavereinasi huippuammattilaiset, joten saat parhaat mahdolliset eväät työssä kehittymiseen. Tekevälle tyypille isossa organisaatiossa riittää myös etenemismahdollisuuksia. Kaupan päälle saat vertaansa vailla olevan työyhteisön, jossa aamupuurot syödään yhdessä ja kaveria autetaan aina.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä hakulomake! 

Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille! 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos.

Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta täyttämällä alla oleva hakemus. Emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.