Avoin työpaikka

Haemme salaoja-asentajia Jyväskylään

Hakuajan päättymispäivä 24.06.2021

Morjesta! Hakusessa uusi työ, jossa asiakkaat yllätetään positiivisesti joka päivä?

Jos etsit vakituista remonttialan työpaikkaa, jossa omasta kädenjäljestä saa oikeasti olla ylpeä, jatka ihmeessä lukemista!

Että asennushommiin Vesivekille? No kerrohan lisää!

Olemme Suomen johtava ränni- katto- ja salaojaremonttien toteuttaja sekä rakennusalan reiluin, luotettavin ja vaativin työnantaja – varsinainen Karhuryhmä. Työllistämme ympäri Suomen jo lähes 700 ihmistä!

Olemme kasvaneet 40 vuodessa pienestä pirkanmaalaisesta remonttifirmasta Pohjoismaiden suurimmaksi toimijaksi. Yli miljoonan pientalon maassa on loputon tarve kattoremonteille, ränneille, kattoturvatuotteille ja salaojaremonteille, ja siksi etsimme joukkoomme uusia tekijöitä.

Jaahas, no millaista Vesivekillä on olla töissä?

Meillä pääset keskittymään työhösi ilman huolta turvallisuudesta. Pelit ja vehkeet ovat kunnossa eikä katolla tarvitse keikkua pää alaspäin. Karhuryhmämme työpanos on meille oikeasti arvokas, ja olemme edelläkävijä asentajiemme työergonomian ja turvallisuuden takaamisessa.

Emme sen sijaan ole nuukia palkanmaksajia, ja meillä palkkaa maksetaan työstä eikä tittelistä. Kovan kasvun myötä osaaville asentajille riittää talon sisällä myös vastuuta ja etenemismahdollisuuksia.

Haluamme jatkossakin olla alan paras työpaikka. Meillä ei ole herroja eikä narreja, vaan kaikkien työpanos on yhtä arvokas. Lisäksi tulet huomaamaan jo ensimmäisenä työpäivänäsi, miten suuri merkitys yhteisöllisyydellä meille on – aamupuurot kokoonnutaan syömään aina saman pöydän ääreen.

Okei, ketä te etsitte?

Me etsimme sinua, mikäli takataskustasi löytyy jo kokemusta rakennusalalla työskentelystä. Eduksi laskemme myös kattoalan osaamisen. Koska olet mitä todennäköisemmin jo kokenut kaveri, tiedät näissä hommissa pärjäävän periksiantamattomalla asenteella, jämäkällä työotteella ja yhteistyöllä.

Okei, no miksi kannattaisi hakea juuri Vesivekille?

– Meillä on tekemisen meininki
Me tehdään tätä tosissaan, mutta sopiva pilke silmäkulmassa. Suhtaudumme sen sijaan vakavasti kehitykseen ja kannustavan ilmapiirin ylläpitämiseen.

– Meihin voi luottaa ja olemme aina rehellisiä
Meillä asioista puhutaan aina suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Kannamme vastuumme teoistamme kautta linjan.

– Me välitämme toisistamme
Meillä on reilu meininki, koska olemme samanarvoisia. Luotamme lujasti jokaisen tahtoon tehdä parhaansa. Tekemiseen puututaan vasta, jos hommat eivät etene, ja silloinkin opastaen ja tukien.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä hakulomake!

Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.