Avoin työpaikka

Haemme salaoja-asentajia pääkaupunkiseudulle

Hakuajan päättymispäivä 30.09.2022
Yhteyshenkilö

Jarno Rantala

050 475 0605

Morjesta! Hakusessa uusi työ, jossa asiakkaat yllätetään positiivisesti joka päivä?

Jos etsit vakituista remonttialan työpaikkaa, jossa omasta kädenjäljestä saa oikeasti olla ylpeä, jatka ihmeessä lukemista!

Että salaoja-asennushommiin Vesivekille? No kerrohan lisää!

Olemme Suomen johtava ränni- katto- ja salaojaremonttien toteuttaja sekä rakennusalan reiluin, luotettavin ja vaativin työnantaja – varsinainen Karhuryhmä. Työllistämme ympäri Suomen jo lähes 700 ihmistä!

Olemme kasvaneet 40 vuodessa pienestä pirkanmaalaisesta remonttifirmasta Pohjoismaiden suurimmaksi toimijaksi. Pääkaupunkiseudulla on iso tarve salaojaremonteille, ja siksi etsimme joukkoomme uusia tekijöitä. Jos et asu vielä Etelä-Suomessa, niin avustamme tarvittaessa myös asunnon hakemisessa.

Jaahas, no millaista Vesivekillä on olla töissä?

Kunnia-asiamme on tarjota takuuvarma ja vaihteleva työ tekevälle ympäri vuoden. Huominen on tiedossa, asennustyömaat vaihtelevia ja työporukan roolit pohjamiehistä työnjohtajiin selkeät. Täällä jokainen tekee oman työnsä kunnolla, eikä ketään tarvitse vahtia.

Meillä maksetaan palkkaa työstä eikä tittelistä. Palkka on aina reilusti tehdyn työn arvoinen, ja se kilahtaa ajallaan tilille. Kovan kasvun myötä osaaville tekijämiehille riittää myös vastuuta ja etenemismahdollisuuksia.

Meillä ei ole herroja eikä narreja, vaan kaikkien työpanos on yhtä arvokas. Töitä tehdään kovaa ja kaveria autetaan aina tarvittaessa – myös talvirenkaiden vaihtamisessa. Pysytään me sulassa sovussa myös yhteisissä kisakatsomoissa ja saunailloissa.

Okei, ketä te etsitte?

Me etsimme sinua, mikäli takataskustasi löytyy jo kokemusta rakennusalalla työskentelystä. Eduksi laskemme myös salaojaremonttialan osaamisen (vähintään vuoden kokemus). Koska olet mitä todennäköisemmin jo kokenut kaveri, tiedät näissä hommissa pärjäävän periksiantamattomalla asenteella, jämäkällä työotteella ja yhteistyöllä.

Okei, no miksi kannattaisi hakea juuri Vesivekille?

– Meillä on tekemisen meininki
Me tehdään tätä tosissaan, mutta sopiva pilke silmäkulmassa. Suhtaudumme sen sijaan vakavasti kehitykseen ja kannustavan ilmapiirin ylläpitämiseen.

– Meihin voi luottaa ja olemme aina rehellisiä
Meillä asioista puhutaan aina suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Kannamme vastuumme teoistamme kautta linjan.

– Me välitämme toisistamme
Meillä on reilu meininki, koska olemme samanarvoisia. Luotamme lujasti jokaisen tahtoon tehdä parhaansa. Tekemiseen puututaan vasta, jos hommat eivät etene, ja silloinkin opastaen ja tukien.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä hakulomake!

Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.