Avoin työpaikka

Haemme henkilöitä myyntitiimimme tueksi Pohjois-Karjalaan

Hakuajan päättymispäivä 20.06.2024
Yhteyshenkilö

Petri Tykkyläinen

044 712 9206

Töitä vailla?

Etsitkö kesäksi ja mahdollisesti pidemmäksikin ajanjaksoksi duunia, jossa on mahdollisuus ansaita hyvin ja saada oppia kenttämarkkinoinnista? Tehtävänäsi on kiertää myyntikentällä ja kohdata ihmisiä kasvokkain. Tavoitteenasi on luoda asiakkaalle positiivinen brändikohtaaminen ja saada tilaajia Vesivekin uutiskirjeelle.

Voit seistä sen takana, mitä edustat

Vesivekin myyntitiimin osana voit aidosti uskoa siihen, mitä edustat. Tehtävänämme on pidentää rakennusten elinikää ja lisätä turvallisuutta. Koti on ihmiselle maailman tärkein paikka, joten osaat kohdata asukkaat aidosti ja rehdisti.

Palveluasi arvostetaan

Tehtävänäsi on lähestyä ihmisiä matalalla kynnyksellä ilman myynnillistä tulokulmaa. Tiedämme, että asiakkaat arvostavat tapaamme toimia.

Tarjolla kuivaa, mutta kunnollista seuraa

Vesivekillä olet osa ammattilaisketjua, joka pelaa takuulla yhteen. Apua annetaan ja vastaanotetaan hyvällä sykkeellä eikä kaveria jätetä yksin. Isossa talossa urapolkuja on monipuolisesti tarjolla. Alkaako yhteinen polkumme tästä?

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden tienata hyvää liksaa: Pohjapalkan 12,50 €/h + bonukset onnistumisista. Tätä työtä tammi-maaliskuussa 2024 (16–36 h viikossa) tehneistä 30 % ansaitsi yli 2200 €/kk ja parhaat yli 2900 €/kk.
  • Tehtävänäsi on kohdata ihmisiä kasvokkain ja saada uutiskirjetilaajia. Vesivekin uutiskirjeen tilaajat saavat hyödyllistä tietoa kiinteistön ylläpitoon liittyen. Olet siis tärkeä lenkki positiivisen Vesivek-mielikuvan rakentumisessa.
  • Mahdollisuuden jatkaa työssä myös kesän jälkeen.

Tätä etsimme:

  • Reipasta ja rehtiä asennetta sekä taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
  • Valmiutta työskennellä myös iltaisin ja lauantaisin.

Nyt on tilaisuutesi!

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä ja buukkaa itsesi haastatteluun! Toimi nopeasti, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!