Avoin työpaikka

Haemme nosturiauton kuljettajaa itäiselle Uudellemaalle

Hakuajan päättymispäivä 12.08.2021

Että telinekuljetushommiin Vesivekille? No kerrohan lisää!

Olemme Suomen johtava ränni-, katto- ja salaojaremonttien toteuttaja sekä rakennusalan reiluin, luotettavin ja vaativin työnantaja – varsinainen Karhuryhmä. Työllistämme ympäri Suomen jo lähes 700 ihmistä!

Olemme kasvaneet 40 vuodessa pienestä pirkanmaalaisesta remonttifirmasta Pohjoismaiden suurimmaksi toimijaksi. Yli miljoonan pientalon maassa on loputon tarve kattoremonteille, ränneille, kattoturvatuotteille ja salaojaremonteille, ja siksi etsimme joukkoomme uusia tekijöitä.

Jaahas, no millaista Vesivekillä on olla töissä?

Kunnia-asiamme on tarjota takuuvarma työ tekevälle ympäri vuoden. Huominen on tiedossa, asennustyömaat vaihtelevia ja työporukan roolit selkeät. Täällä jokainen tekee hoitaa oman tonttinsa kunnolla, eikä ketään tarvitse vahtia.

Palkka on aina reilusti tehdyn työn arvoinen, ja se kilahtaa ajallaan tilille. Töitä tehdään kovaa ja kaveria autetaan aina tarvittaessa – myös talvirenkaiden vaihtamisessa. Pysytään me sulassa sovussa myös yhteisissä kisakatsomoissa ja saunailloissa.

Okei, no miksi kannattaisi hakea juuri Vesivekille?

– Meillä on tekemisen meininki
Me tehdään tätä tosissaan, mutta sopiva pilke silmäkulmassa. Suhtaudumme sen sijaan vakavasti kehitykseen ja kannustavan ilmapiirin ylläpitämiseen.

– Meihin voi luottaa ja olemme aina rehellisiä
Meillä asioista puhutaan aina suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Kannamme vastuumme teoistamme kautta linjan.

– Me välitämme toisistamme
Meillä on reilu meininki, koska olemme samanarvoisia. Luotamme lujasti jokaisen tahtoon tehdä parhaansa. Tekemiseen puututaan vasta, jos hommat eivät etene, ja silloinkin opastaen ja tukien.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä hakulomake!
Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.