Avoin työpaikka

Etsimme sinua: Palkkahallinnon asiantuntija

Hakuajan päättymispäivä 15.02.2022

Etsimme sinua: Palkkahallinnon asiantuntija

Sytytkö palkanlaskennan arjesta, prosessien ja Mepco -järjestelmän kehittämisestä?

Olisiko sinulle oikea juttu sellainen palkkahallinnon asiantuntijan tehtävä, jossa pääset itse palkanlaskennan lisäksi rakentamaan ja kehittämään toimintoja ja näin sujuvoittamaan esihenkilöiden ja liiketoiminnan arkea. Olemme vahvasti kasvava yhtiö ja mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen on siis luvassa.

Siinä tapauksessa, meillä Vesivekillä olisi tarjota sinulle vertaansa vailla oleva työpaikka konsernimme päätoimipaikassa Pirkkalassa!

Millaista Vesivekillä on?

Olemme omanlaisemme rakennusalan yritys, jossa kunnioitetaan ja kohdataan ihmiset ihmisenä. Teemme merkityksellistä työtä parempien kotien puolesta.

Omaamme uniikin yrityskulttuurin, joka näkyy aidosti arjessamme, meillä on niin siistiä, että se tarttuu!

Olemme henkilöstötoimintojemme ja siihen läheisesti liittyvän palkanlaskennan organisaatiomme uudelleenrakennustilanteessa, ja haemmekin meille peräti kahta palkanlaskennan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen, jotka käärisivät vihreän hupparinsa hihat ja ottaisivat talomme palkkaprosessit ja niihin liittyvät toiminnot suvereenisti haltuunsa.

Jotta hommasta nauttii, toivomme jengiimme ennen kaikkea johdonmukaisia, energisiä ja ammattitaitoisia palkanlaskennan asiantuntijoita, joilla on näyttöjä palkkaprosessien kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja menestyksellisestä läpiviennistä sekä kiinnostusta asiantuntijaroolissa aitoon liiketoiminnan tukeen.

Tarkemmin sanottuna tarvitsemme:

  • Palkanlaskennan koko prosessin asiantuntijuutta
  • Lainsäädännön ja työnantajavelvoitteiden tuntemusta liittyen palkkahallinnon kysymyksiin.
  • Kiinnostusta ja osaamista palkanlaskentaan läheisesti liittyvien henkilöstöasioiden hoitoon, kuten kela -hakemukset ja sidosryhmätyöskentely tapaturma- ja eläkevakuutusyhtiön suuntaan.
  • Mepco -asiantuntijuutta sekä ennakkoluulotonta palkanlaskentaan liittyvien muiden järjestelmien käyttöä.
  • Halua ja kykyä osallistuttaa kehittämiseen.
  • Määrätietoisuutta toimintatapojen käyttöönotossa.
  • Ratkaisunälkää ja kyllä onnistuu -asennetta.

Miksi hakea Vesivekille?

Vesivekin palkkahallinnon asiantuntijana pääset aidosti rakentamaan palkkahallinnon prosesseja osana henkilöstötoimintojamme sekä ottamaan vastuuta laaja-alaisesti palkanlaskennan kokonaisuudesta. Pääset kehittämään erityisesti palkanlaskennan prosesseja ja näin vaikuttamaan työsi sisältöön konkreettisesti, lisäksi on mahdollisuus sukeltaa Mepco -järjestelmän kehittämiseen mukaan. Eli emme laita pahaksi siis Mepco-osaamistasi. Yksinään et tietenkään joudu töitä tekemään, vaan palkanlaskennan asiantuntijat ovat osa pientä, mutta pippurista HR-tiimiämme, joten osaamisen mukaan on mahdollisuus ottaa haltuun myös HR työn osa-alueita.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.02.2022. Liitä mukaan palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-johtaja, Anu Lapiolahti +358 50 307 0805 tai anu.lapiolahti@vesivek.fi

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.