Måttanpassade rännor i Österbotten

Letar du efter nya rännor till ditt hus i Österbotten? Välj Vesivek Arvo, marknadens enda rost- och randfria aluminiumränna!

Rännorna levereras direkt till din gård i Österbotten och måttanpassas för ditt hus direkt i vår bil. Rännorna monteras sedan av våra egna lokala montörer från Vesivek i Vasa. Det innebär att våra rännor är helt skarvfria, vilket minskar risken för läckage. Resultatet är en vacker och hållbar ränna, som är som gjuten för ditt hus.

Renoverare Byggare
Rännor i Österbotten | Vesivek
 

Från vår egen fabrik utan mellanhänder

Vår egen produktion i Orimattila garanterar snabb leverans, vettiga priser och systematisk kvalitetskontroll. Hos oss betalar du inga mellanhänder.

 

Branschens enda FI-certifierade montering

Inte ens de bästa rännorna eller takskyddsprodukterna skyddar ditt hem om produkterna inte är rätt monterade. Därför har vi egna lokala montörer runtom i landet, också i Österbotten. Vår montering har som enda i branschen beviljats FI-certifiering.

 

De bästa garantierna på marknaden

Vi erbjuder alltid 5 års garanti på vår montering. För Arvo-rännan beviljar vi upp till 60 års genomrostningsgaranti.

Rännor i Österbotten | Vesivek
 

Vesivek kompletterar ditt nya hem

För att ditt nya hem ska vara fungerande och tryggt är det bra att i god tid omsorgsfullt planera systemen för regnvatten och takskydd. Feldimensionerade eller felmonterade produkter eller produkter av låg kvalitet innebär en risk för ditt hem och din familj. Våra experter hjälper dig välja rätt takprodukter och planera tidtabellen för ditt byggprojekt. Tveka inte att kontakta oss på Vesivek!

 

Branschens enda FI-certifierade montering

Inte ens de bästa rännorna eller takskyddsprodukterna skyddar ditt nya hem om produkterna inte är rätt monterade. Därför har vi egna lokala montörer runtom i landet, också i Österbotten. Vår montering har som enda i branschen beviljats FI-certifiering.

 

De bästa garantierna på marknaden

Vi erbjuder alltid 5 års garanti på vår montering. För Arvo-rännan beviljar vi upp till 60 års genomrostningsgaranti.

Välj ARVO – den mest hållbara och vackraste rännan på marknaden

Om du letar efter en hållbar och lättskött ränna, välj Vesivek Arvo. Arvo är den enda rand- och rostfria rännan på marknaden och är tillverkad av brännlackerad aluminium.

Vesiveks Arvo

När är det dags att renovera rännorna?

Visste du att försäkringen inte ersätter fuktskador i husets konstruktioner om de beror på ett bristfälligt regnvattensystem? Följande varningstecken är en indikation på att det är aktuellt med en renovering.

 

Läckande stuprännor

Läckande rännor är ett tydligt tecken på att regnvattensystemet behöver åtgärdas. Rännan har antingen rostat igenom eller så har fogarna vid skarvställena gett efter. Om rännans eller stuprörets yta är rostig eller flagnar, är det bra att be en expert kontrollera rännorna för att undvika att större skador uppstår. En rostig stupränna är dessutom ett estetiskt problem.

 

Rännorna buktar under vikten från snö

En ränna som buktar är ett tecken på att fästena inte håller. En ränna som buktar gör att vattenflödet försämras betydligt och att vattnet därför blir stående i rännan, rinner över och samlar åt sig skräp. Ett modernt regnvattensystem klarar av tyngden från snö och is om det är rätt monterat.

 

Bristfälligt takskydd

Snöstoppare är en väsentlig del av tryggheten ute på gården. Fallande snö från taket kan i värsta fall innebära livsfara. Enligt lagen är fastighetsägaren skyldig att skapa en trygg väg till taket, så att exempelvis sotare kan utföra sitt arbete.

 

Vad kostar det att renovera rännorna? Månadsrat från 50 €

Vesivek är bevisat det förmånligaste alternativet. Innolink Research Oy intervjuade år 2017 855 av våra kunder och det visade sig att vår offert i 81 procent av fallen hade samma pris eller var förmånligare än våra konkurrenters offerter. Då man jämför priserna lönar det sig dock att inte bara se på slutsumman, utan man bör beakta det helhetsmässiga innehållet i offerten.

 

Snabbt finansieringsbeslut – inget mer köande hos banken

Med Laatutili kan du betala på ett sätt som passar just dig – antingen med en engångsfaktura med 30 dagars betalningstid eller genom att dela upp betalningen i månadsrater av önskad storlek. Du kan kalkylera månadsraten och ansöka om Laatutili-finansieringsbeslut redan innan du träffar representanten för Vesivek.

vesivek_arvo_video

VIDEO: Vesivek Arvo - bevisat randfri ränna

Hur kan jag stå till tjänst?