Voita 10 000 € Vesivek-remonttirahaa - arvonnan säännöt

 

 1. Arvonnan järjestää Vesivek-konserni (Hlre Group Oy, Y-tunnus 2607255-5) Jasperintie 273, 33960 Pirkkala.
 2. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ovat tilanneet Vesivek-uutiskirjeen ja ovat arvonnan suorittamishetkellä aktiivisia Vesivek-uutiskirjeen tilaajia. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole Vesivek-konsernin työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, eikä myöskään konsernin yhteistyökumppaneilla, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 3. Vesivek-remonttiraha on tarkoitettu Suomessa tehtäviin Vesivek-katto-, salaoja- tai ränni/kattoturvaremontteihin. Remonttiraha voidaan käyttää vain Vesivekin toimialueella tapahtuviin ja Vesivekin kulloisenkin konseptin mukaisiin remontteihin. Esimerkiksi kattoremonteissa tämä tarkoittaa tiili- ja profiilipelleillä toteutettuja remontteja maksimissaan 6-kerroksisiin, harjakattoisiin kiinteistöihin.
 4. Remonttirahapalkinto voidaan käyttää vain sellaiseen Vesivek-remonttiin, joka kohdistuu voittajan itse omistamaan kiinteistöön, tai taloyhtiöön, jossa voittaja on osakkaana (osakas voi käyttää mahdollisen voiton omaan maksuosuuteen remontista). Remonttirahaa ei siis voi käyttää esimerkiksi kiinteistöön, jossa voittaja asuu vuokralla. Voittoa ei myöskään voi lahjoittaa toiselle henkilölle.
 5. Jos remontti maksaa vähemmän kuin 10 000 euroa, arvontavoitto kattaa remontin arvon, eli erotusta ei missään tilanteessa hyvitetä rahana. Remonttirahaa voidaan käyttää myös useampaan voittajan omistuksessa olevan kiinteistön remonttiin.
 6. Remonttiraha tulee käyttää kokonaisuudessaan kahden vuoden sisällä arvonnan suorittamisesta.
 7. Arvonta suoritetaan joka vuoden maaliskuun viimeinen päivä, tai kyseistä päivää seuraavana arkipäivänä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti viikon sisällä arvonnan suorittamisesta. Jos voittajaan ei saada yhteyttä neljän viikon sisällä arvonnan suorittamisesta, Vesivek pidättää oikeuden suorittaa arvonta uudelleen.
 8. Kukin henkilö voi osallistua arvontaan vain yhdellä sähköpostiyhteystiedolla, johon on tilannut Vesivek-uutiskirjeen.
 9. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) Vesivek-uutiskirjetilauksen yhteydessä.
 10. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan nimi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 11. Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää voittajan antamia kommentteja ja / tai haastattelua markkinointitarkoituksin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.
 12. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.
 13. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.