Salaojakympit ja Vesivek samaan omistuspohjaan

Salaojakympit Oy on kotimainen pientalojen salaojaremontteihin erikoistunut yritys ja toimialallaan edelläkävijä. Uusi omistus tarjoaa Vesivekiltä tutun palvelukonseptin nyt myös salaojaremontteihin.

Ei riitä, että katto toimii ja sadevedet johdetaan ränniin, jos ne maahan valuessaan ohjautuvat sokkeliin ja sitä kautta imeytyvät kodin rakenteisiin. Kuten vanha kansa sanoo, ”talo on kunnossa, kun katto ja sokkeli on kunnossa, toteaa Vesivek Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Riihimäki.

Salaojakympeissä palvellaan teitä samalla innolla ja asiantuntemuksella kuin Vesivekillä, kertoo Vesivekiltä Salaojakymppien palveluliiketoimintaa johtamaan siirtynyt Timo Kautto.

Miksi ja milloin salaojaremontti?

Salaojaremontin tarve on ilmeinen, kun kellarissa on maakosteudesta kieliviä muurahaisia tai sisäilma tuoksuu ”mummolalle”. Tämä salakavala ongelma on riski rakenteiden kunnolle sekä tietysti sen myötä sisäilman laadulle ja ihmisen terveydelle.

Seuraavat merkit viittaavat ONGELMIIN SALAOJITUKSESSA.

Lue lisää omakotitalojen salaojaremontista
  • Rakennuksen kivijalassa esiintyy kalkkia, härmää, hikoilua tai rapautumia. Ulkovuoren alaosassa on pehmeitä lautoja tai hilseillyttä maalia.
  • Katon sadevesiä ei ole ohjattu rännikaivoihin. Rakennuksen päänurkilla ei ole salaojien tarkastuskaivoja.
  • Maanpinta viettää sokkelia kohden. Sokkelia vasten ei ole asennettu patolevyä.
  • Sisäilman laadussa on ongelmia. Kellarin lattialla on havaittu vettä.

Vesivek suosittelee Salaojakymppejä!

Vesivek tekee yhteistyötä Salaojakymppien kanssa ja meidän on helppo suositella heitä, toteaa Kimmo Riihimäki.

Lue lisää