Toinen vinkkeli rakennushommiin.

Vesivekillä uskomme, että tekemisistään pitää kantaa vastuu. Haluamme viedä rehtiä tekemisen meininkiä yhä uusille työmaille. Katoilta katoille ja salaojista toisiin. Lupaamme, että remonttiasioissa sinulla ja kotitalollasi on koko Vesivekin luottopelaajaketju puolellanne. Hoidetaan hommat kunnolla. Siinäpä se.

 

Pitävät aikataulut.

Täsmälliset toimitukset ovat meille kunnia-asia ja kehitämme työtapojamme jatkuvasti. Toiminnallamme on ISO-9001/2015 -sertifiointi.

 

Paikalliset tekijät.

Olemme kaikki Vesivekin palkkalistoilla ja tunnemme toisemme. Ripeästi sujuvat asennukset perustuvat tarkkaan etukäteissuunnitteluun ja työtehtävien roolitukseen.

 

Kotimaiset tuotteet.

Suuri osa tuotteistamme valmistetaan omissa tehtaissamme. Kattopellit tulevat Pirkkalasta ja sadevesijärjestelmät sekä kattoturvatuotteet Orimattilasta.

 

Kunnon takuut.

Menemme takuuseen työmme jäljestä. Asennuksilla on 5 vuoden takuu ja pisin tuotetakuumme on peräti 60 vuotta.

 

Turvallisuus ensin. Aina.

Otimme ensimmäisenä alan toimijana käyttöömme rakennustelineet kattoremonteissa. Telineet ja nosturi tekevät remonteista turvallisempia sekä meille että talon asukkaille.

 

Toimiva kierrätys.

Tuomme kaikki remonttimateriaalit yhdellä kertaa ja viemme purkujätteet lajiteltuna pois. Piha jää siistiksi ja turhilta ajomatkoilta vältytään. Kierrätämme yli 95 % kaikesta rakennusjätteestä.

 

97 % asiakkaista suosittelee.

Olemme kuulolla. Pystymme reagoimaan, ja haluamme reagoida, toiveisiin ja palautteeseen nopeasti. Myös silloin, kun toiminnastamme löytyy parannettavaa.

Takuulla vastataan.

 

 

 

Kattoremontit

Pyydä maksuton kuntoarvio katosta.

 

Ränniremontit

Pyydä tarjous ränneistä ja kattoturvatuotteista.

 

Salaojaremontit

Pyydä maksuton kuntoarvio salaojista.

Voit pyytää kuntoarvion myös puhelimitse, soita 010-470 3700.