Jokkeri -kondenssiveden poistoliitin

Ilmalämpöpumppuja asennetaan nykyään enenevässä määrin myös kerrostaloihin. Ne lisäävät asumismukavuutta joko lämmittämällä tai tarvittaessa viilentämällä huoneilmaa. Ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö asennetaan kerrostaloissa tavallisesti parvekkeelle. Ongelmaksi muodostuu ilmalämpöpumpun tuottama kondenssivesi, jota voi syntyä useita litroja päivässä. Tätä vesimäärää ei luonnollisestikaan voi päästää valumaan parvekkeen lattialle. Vesivekin kehittämän ratkaisun avulla kondenssivesi saadaan poistettua parvekkeelta helposti ja hallitusti.

Jokkeri – kondenssiveden poistoliitin

  • Sopii lähes kaikkiin markkinoilla oleviin parvekkeiden sisäpuolisiin vedenpoistojärjestelmiin ja voidaan asentaa sekä uusiin että vanhoihin kerrostaloihin.
  • Tuote valmistetaan ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista, joka on jauhepolttomaalattu samaan sävyyn kuin olemassa oleva parvekeputkisto.
  • Toimii myös vedenpoistojärjestelmän huolto-/ tarkastusluukkuna.
  • Tuotteen osat kondenssiveden poistoluukku, tiivisterengas, letkunippa.
Lataa esite

Mitoitus- ja asennusohjeet suunnittelijoille

Vesivek-tuotteet toimitetaan kuluttajille aina asennettuna. Alla oleva linkki vie vain ammattilaisille tarkoitettuun osioon, josta löytyvät tekniset tuotetiedot suunnittelijoita varten.

Haluatko asennustarjouksen tai lisätietoja?