Parvekevedenpoisto

Parvekkeen sadevedenpoistoon suunnitellut tuotteemme sopivat niin uudisrakennuksiin kuin vanhojen kerrostalojen saneerauksiin. Parvekkeen sadevesijärjestelmämme ovat paksuseinämäistä (73 mm) pulveripolttomaalattua alumiiniputkea. Parvekekaivomme ja parvekeputkemme ovat VTT:n palolaboratoriossa testattuja. Parvekelaatan läpiviennit tehdään ruostumattomasta teräksestä. Ne on varustettu palokatkolla, jolloin mahdollisen tulipalon leviäminen ylemmälle parvekkeelle hidastuu jopa 60 minuutilla. Tämä on erityisen tärkeä turvallisuuslisä erityisesti lasitetuilla parvekkeilla. Järjestelmämme onkin kokonaisuudessaan EI60-sertifioitu.

Parvekkeiden vedenpoistojärjestelmä

  • Parvekeputkistoina jauhepolttomaalattu alumiini tai ruostumaton (rst) putki.
  • Parvekelaatan parvekekaivot ruostumattomasta teräksestä.
  • Täyttää järjestelmänä EI60 palonkestävyyskokeen vaatimukset.
  • Järjestelmällemme on myönnetty sertifikaatti VTT-C-10518-3.
LATAA TUOTEKORTTI

Turvallinen sadeveden poisto kerrostaloihin

Vesivekin RPC-kattokaivo ja Jokkeri-kondenssiveden poistoliitin

Vesivek RPC-kattokaivo

RPC-kattokaivoa käytetään sadevedenpoistoon loivilta ja tasakatoilta, tai kun vedenpoisto lähtee ylimmän parvekkeen katolta. RPC-kattokaivot soveltuvat niin uudis- kuin korjausrakentamiseen ja lähes kaikille katemateriaaleille. Kaivojen poistoputket ovat supistettuja, joten niiden yhdistäminen putkistoihin onnistuu ilman erillisiä liitoskappaleita.


Vesivekin Jokkeri – kondenssiveden poistoliitin

Ilmalämpöpumppuja asennetaan nykyään enenevässä määrin myös kerrostaloihin. Ne lisäävät asumismukavuutta joko lämmittämällä tai tarvittaessa viilentämällä huoneilmaa. Ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö asennetaan kerrostaloissa tavallisesti parvekkeelle. Ongelmaksi muodostuu ilmalämpöpumpun tuottama kondenssivesi, jota voi syntyä useita litroja päivässä. Tätä vesimäärää ei luonnollisestikaan voi päästää valumaan parvekkeen lattialle. Vesivekin kehittämän ratkaisun avulla kondenssivesi saadaan poistettua parvekkeelta helposti ja hallitusti.

Haluatko asennustarjouksen tai lisätietoja?