Pyöreä P13 classic ja P15 classic -sadevesijärjestelmä

Pyöreän muodon vuoksi veden virtaavuus on selvästi parempi kuin kantikkaassa sadevesikourussa; pienikin vesimäärä virtaa kourun pohjalla ja roskat kulkeutuvat enimmäkseen pois aivan itsekseen. Materiaalina käytetään molemmin puolin Nova-pinnoitettua terästä. Kiinnitykseen käytetään patentoituja kannakkeita, jotka ovat selkeästi lujemmat kuin tavalliset latasta taivuttamalla tehdyt kannakkeet ja kestävät siten hyvin pohjoismaiset lumiolosuhteet.

 

Omalta tehtaalta, ilman välikäsiä

Oma tuotanto Orimattilassa ilman välikäsiä takaa nopeat toimitukset, järkevät hinnat ja systemaattisen laaduntarkkailun. Meillä et maksa välikäsille.

 

Alan ainoa FI-sertifioitu asennus

Parhaimmatkaan rännit tai kattoturvatuotteet eivät suojaa kotiasi, jos tuotteet ovat väärin asennetut. Siksi käytämme aina omia, paikallisia asennusmiehiä. Asennuksemme on saanut FI-sertifioinnin, ainoana alalla.

 

Markkinoiden parhaat takuut

Vesivek myöntää kuluttaja-asiakkaille toimitustakuun. Mikäli toimitusaika on sovittavissa tilauksen tekohetkellä ja kohde on asennettavissa yhtäjaksoisesti, ja näistä huolimatta toimituksemme myöhästyy, saat rahat takaisin. Vesivek-asennuksella on 5 vuoden takuu, Arvo-kourulle myönnämme jopa 100 vuoden puhkiruostumattomuustakuun.

Pyöreä P13 ja P15 -sadevesijärjestelmä

  • P13 classic vakiokoko.
  • P15 classic kohteisiin, joihin vakiokoon suorituskyky ei riitä.
  • Ulkopuolisten kourunkiinnikkeiden ansiosta puhdistus on helppoa.
  • Tehdään paikan päällä mittatilaustyönä - ei vuotavia ränninjatkoja!
  • Materiaalina polttomaalattu Nova/Nova -pinnoitettu sinkitty teräs.
PYYDÄ TARJOUS

Haluatko asennustarjouksen tai lisätietoja?