Sadevedenkerääjä

Umpinainen järjestelmä sadeveden keräykseen. Perinteisessä ”läppämallisessa” vedenkerääjässä usein esiintyvää seinän kastelevia ”roiskeita” ei synny. Vesiastia voi sijaita siellä, missä vettä tarvitaan eikä sitä tarvitse kantaa kaukaa. Vesiastian yläpinnan tulee kuitenkin sijaita vesirosvon alapuolella toimiakseen. Vesiastian täyttyessä, kauempana sijaitseva astia ei valuta ylitulvivaa vettä rakennuksen viereen. Tehokas keräämään vettä.

 

 

Omalta tehtaalta, ilman välikäsiä

Oma tuotanto Orimattilassa ilman välikäsiä takaa nopeat toimitukset, järkevät hinnat ja systemaattisen laaduntarkkailun. Meillä et maksa välikäsille.

 

Alan ainoa FI-sertifioitu asennus

Parhaimmatkaan rännit tai kattoturvatuotteet eivät suojaa kotiasi, jos tuotteet ovat väärin asennetut. Siksi käytämme aina omia, paikallisia asennusmiehiä. Asennuksemme on saanut FI-sertifioinnin, ainoana alalla.

 

Markkinoiden parhaat takuut

Vesivek myöntää kuluttaja-asiakkaille toimitustakuun. Mikäli toimitusaika on sovittavissa tilauksen tekohetkellä ja kohde on asennettavissa yhtäjaksoisesti, ja näistä huolimatta toimituksemme myöhästyy, saat rahat takaisin. Vesivek-asennuksella on 5 vuoden takuu, Arvo-kourulle myönnämme jopa 100 vuoden puhkiruostumattomuustakuun.

Sadevedenkerääjä

  • Tehokas keräämään vettä.
  • Saatavana messinkisellä letkunipalla pyöreisiin halk. 100 mm syöksytorviin.
  • Saatavana muovisella letkunipalla K7x10 syöksytorviin.
PYYDÄ TARJOUS

Haluatko asennustarjouksen tai lisätietoja?