UKK

Mikä on Laatutili?

Asiakkaiden pyynnöstä olemme ottaneet käyttöön Laatutili-maksutavan, jonka avulla Vesivek-remontin maksuliikenne tapahtuu turvallisesti ja joustavasti. Laatutilillä voit maksaa remonttisi joko kerralla pois kuukauden korottamalla ja kuluttomalla maksuajalla, tai vaihtoehtoisesti hyödyntää OP:n Vesivekin asiakkaille tarjoaman rahoituksen kuukausierien muodossa. Laatutili-kuukausierät on vakuudeton perusparannuslaina, jonka korot ovat verotuksessa vähennyskelpoisia.

Seuraavassa tärkeitä huomioitavia seikkoja:

  1. Laatutili-hakemus tulee tehdä molemmissa maksutavoissa. OP-hakemuskaavake on sama, olet sitten maksamassa remontin kerralla tai kuukausierissä.
  2. Vesivek-remontin aloittaminen edellyttää aina OP:n hyväksyttyä Laatutili-päätöstä. Joten Laatutili-hakemus kannattaa lähettää hyvissä ajoin, vaikka jo ennen Vesivek-edustajan tapaamista.
  3. Vaikka hakisit rahoitusta isommalle summalle, OP laskuttaa sinua luonnollisesti vain toteutuneista remonttikustannuksista. Huomioithan, että haettavan rahoituksen tulee olla vähintään remontin loppusumma, jotta vältytään hankalilta lisälaskuilta.
  4. Varsinainen lasku tulee OP Yrityspankin kautta. Jos sinulla on kysyttävää saamastasi rahoituspäätöksestä, sinun kannattaa olla suoraan yhteydessä Osuuspankkiin, puh. 010 2525 811.