UKK

Palkka ja työehdot Vesivekillä

Myyjän palkkaus perustuu myyntiin ja kokonaisuus koostuu useasta eri osasta. Aloittavalle myyjälle maksetaan takuuprovisiota ensimmäisen kuuden kuukauden ajan. Kuuden kuukauden jälkeen määritellään myyjän kanssa yhdessä Ennakkoproviso. Puolen vuoden välein maksetaan Tasausprovisiota, joka perustuu myyntituloksiin vähennettynä Ennakkoprovisiolla. Olemme halunneet taata myyjälle tasaisen tulon vuoden jokaisena kuukautena. Kesäkuussa ja joulukuussa maksettavat Tasausprovisiot ovatkin myyjälle puolen vuoden uurastuksen täyttymys, kun pääsee toteuttamaan unelmia. Tietyissä myyntitehtävissä käytössä on yhtiön pakettiauto ja työhön tarvittavat työvälineet.

Myyjän palkkaus koostuu seuraavista osista:

  • Palkkio perustu kohde kohtaiseen provisioon ja se on jokaisessa kohteessa yksilöllinen.
  • Omasta aktiivisuudesta palkitaan ja siksi itse hankitusta asiakkaasta maksetaan erillinen palkkio.
  • Lisäksi myyntimäärä on tärkeä ja siksi palkitaan myyjiä kuukausittaisella palkkioilla jotka perustuvat kuukauden myyntimäärään.
  • Meillä on selkeä hinnasto ja se on sama kaikille asiakkaille. Jokainen kohde on kuitenkin yksilöllinen ja siksi asiakaskohtaiset hinnat vaihtelevat.

Rahan arvoisia etuja ovat myös nämä:

  • Yhtiön autolla tehdään töitä, jolloin etuna on esim. kahden palkansaajan taloudessa, että ei työn puolesta ole välttämätön pitää kahta autoa.
  • Vesivekillä myös myyjät saa työvaatteet joka on myös iso etu työntekijälle.
  • Ilmaiset myyntikoulutukset kehittävät ammattitaitoa.

Myyjän työ ei ole 8-16 työtä vaan työaikaa ohjaa enemmänkin asiakkaat kuin työnantaja. Myyjien työehdoissa korostuu vapaus ja vastuu. Palvelukonseptin mukaista työtä on täysi vapaus toteuttaa oman kalenterinsa mukaan. Viikottainen kauppojen luovutus päällikölle ja viikon lopetuspalaveri tuovat työyhteisön sosiaalista tarjontaa yhteisten kokoontumisten muodossa. Joillakin myyntitiimeillä on myös yhteisiä liikuntaharrastuksia.