Voita unelmaviikonloppu - markkinointiarpajaisten säännöt

 

 1. Markkinointiarpajaisten järjestäjät: Vesivek Oy, Jasperintie 273, 33960 Pirkkala
 2. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ovat tilanneet pientalon sadevesijärjestelmä-/kattoturvaremontin 24.7.2023 – 30.11.2023. Tilatun sadevesijärjestelmä-/kattoturvaremontin verollinen minimiarvo tulee olla 1 500 euroa. Arvontaan osallistuvat vain maksetut remontit ja remontit, joille on haettu ja myönnetty Vesivek-rahoitus. Jos kuluttaja peruuttaa tilatun remontin kuluttajasuojalain 14 päivän peruutusoikeuteen tai muuhun syyhyn vedoten, myös osallistuminen arvontaan raukeaa. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, tai muilla tahoilla, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 3. Arvonnan kohteena on 20 unelmaviikonloppua kahdelle hengelle Nature Hotel & Spa Resort Järvisydämessä. Viikonloppuloma sisältää kahden yön majoituksen (pe-su) Panorama- tai Metsäsviiteissä sekä aamiaiset, aktiviteetit, sisäänpääsyn kylpylään sekä kolmen ruokalajin Kievarin Tulimenu -illallisen molempina iltoina.
 4. Kaikkien unelmaviikonloppujen arvonta suoritetaan 7.12.2023. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita tilauksia ei hyväksytä arvontaan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
 5. Arvonta suoritetaan siten, että jokaisen Vesivek-yksikön toimialueelta löytyy kaksi voittajaa. Toimialueet ovat seuraavat: Nurmijärvi, Kerava, Oulu, Seinäjoki+Vaasa, Jyväskylä, Pirkkala, Turku, Pori, Joensuu, Kuopio+Mikkeli. Lisäksi arvonta suoritetaan niin, että jokaiseen kampanjakuukauteen kohdistuu neljä voittoa: 4/heinäkuu, 4/elokuu, 4/syyskuu, 4/lokakuu, 4/marraskuu.
 6. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
 7. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan nimi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 8. Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää voittajan kommentteja, haastattelua, valokuvia ja videoita markkinointitarkoituksiin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta maantieteellisesti ja ajallisesti rajoittamattoman ajan.
 9. Mikäli voittaja ei voi syystä tai toisesta suostua kohtiin 7 ja 8, järjestäjällä on oikeus arpoa voittaja uudestaan.
 10. Järjestäjä maksaa arpajaisveron.
 11. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 12. Erityisesti huomioitavaa on myös se, että arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.