Vesivek-toimitusketju 100 % omissa käsissä

Vesivek on ainoa kattosaneerausyritys, jonka tuotevalmistus ja itse asennustyö on 100 % omissa ja kotimaisissa käsissä. Lähes 40 toimintavuotemme aikana tuotanto- ja palveluprosessimme on hioutunut huippuunsa, mikä tarkoittaa asiakkaalle erinomaista hinta/laatusuhdetta, helppoutta ja turvallisuutta.

Oma tuotekehitys

Yli 35 toimintavuoden aikana olemme asiakkailta ja asentajilta saadun palautteen pohjalta kehittäneet tuotteiden ominaisuudet huippuunsa. Kentältä tuleviin ideoihin ja palautteeseen voidaan heti reagoida tuotekehityksessä. Näin tuotteet toimivat optimaalisesti suomalaisissa kodeissa ja sääolosuhteissa ja ovat helposti asennettavissa.

Oma tuotanto

Alansa teknistä huippua edustavat tuotantolaitokset sijaitsevat Pirkkalassa ja Orimattilassa. Kattoprofiilit ovat aina kohteeseen tarkalleen räätälöityjä, koska ne profiloidaan Pirkkalassa kyseisen kohteen mittojen mukaan. Oma tuotanto pystyy reagoimaan tilauksiin nopeasti ja joustavasti, joten pystymme antamaan pitävät asennusaikataulut.

Oma myyntiorganisaatio

Jokainen asiakaskentällä toimiva asiantuntijamme käy läpi konseptoidun koulutuksen. He tuntevat edustamansa tuotteet ja tietävät millaiset ratkaisut toimivat parhaiten kussakin kohteessa. Myyntiedustajiemme toimintaa ohjaa kotimyynnin eettinen ohjeisto. Ohjeisto takaa asiakkaita kunnioittavan ja heidän etunsa mukaisen toimintamallin, jota jokainen myyjämme on sitoutunut noudattamaan. Myyntiedustajamme on käytettävissäsi koko palveluprosessin ajan.

Asentajat katolla

Oma asennusorganisaatio

Käytämme vain omia, paikallisia asentajia, mikä takaa laadukkaan asennustyön. Vain osa telinepystytyksistä ja asbestinpurkutöistä voi tulla ulkopuoliselta toimijalta. Jokainen työmiehemme on koulutettu tehtäväänsä, ja tiimien sisäinen, tarkka työnjako ja roolitus on tehokkaan asennustyön perusta. Asennusprosessin laatu on ulkopuolisen tahon valvoma, mistä merkkinä on alan ensimmäinen ISO 9001:2015 -laatusertifiointi.

Oman toimitusketjun edut asiakkaalle

Erinomainen hinta/laatusuhde

Erinomainen hinta/laatusuhde

Pystymme valvomaan tuotteiden, asennuksen ja palvelun laatua kaikissa toimitusketjun vaiheissa. Parhaat materiaalit, teknisesti edistykselliset tuotantolaitokset sekä omat, paikalliset asentajat takaavat laadukkaan lopputuloksen. Sinä et asiakkaana maksa ylimääräisille välikäsille missään toimitusketjun vaiheessa, joten saat huippulaatua kilpailukykyiseen hintaan.

Nopeus ja pitävät aikataulut

Nopeus ja pitävät aikataulut

Oma tuotanto ja asennustiimit pystyvät reagoimaan tilauksiin nopeasti ja joustavasti. Teemme mitä lupaamme, ja suoritamme jokaisen kohteen asennustyön aina yhtäjaksoisesti loppuun asti. Itse asennustyö tapahtuu ammattitaitoisten työmiestemme sekä tehokkaan konseptin ansiosta nopeasti. Tämä tekee remontista asiakkaalle helpon ja sujuvan ja tuo mielenrauhaa.

Vain yksi vastuutaho

Vain yksi vastuutaho

Mitä enemmän toimitusketjussa on alihankintaa, sitä enemmän on yleensä kontaktointia ja vaihtuvia yhteyshenkilöitä sekä mahdollisissa ongelmatilanteissa vaihtuvia vastuuhenkilöitä. Vesivek-remontissa asiakkaalla on aina yksi vastuutaho, oli kyseessä sitten tuote- tai asennustakuut. Voit missä tahansa kysymyksissä soittaa Kattoluuriimme, jossa vastaa aina Vesivekin asiantuntija eikä nauhoite, ja josta asiasi hoidetaan eteenpäin.