Voita ilmainen kattoremontti -arvonnan säännöt

 

 1. Arvonnan järjestäjä: Vesivek Oy, Jasperintie 273, 33960 Pirkkala
 2. Arvontaan voi osallistua vain luonnollinen henkilö koskien hänen itse omistamaansa pientaloa (omakotitalot, kesämökit, paritalot). Asunto-osakeyhtiöt eivät voi osallistua arvontaan.
 3. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ovat pyytäneet ja saaneet Vesivek-tarjouksen omakotitalon peltikattoremontista 9.9.2020-18.12.2020 välisenä aikana. Tarjouksen antaminen edellyttää, että Vesivek-edustaja käy paikan päällä tekemässä kohteeseen kuntoarvion. Kuntoarvio suoritetaan ajankohtana, joka sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 4. Voit pyytää tarjouksen joko puhelimitse, nettisivuillamme vesivek.fi tai edustajamme kautta.
 5. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran.
 6. Arvonta suoritetaan viikolla 52, osallistumisajan päätyttyä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita tarjouspyyntöjä ei hyväksytä kilpailuun. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
 7. Osallistuneiden kesken arvontaan ilmoitettu palkinto. Mikäli remontti on jo ehditty toteuttamaan, voittajalle palautetaan maksettu kauppasumma takaisin. Remontti tehdään voittajalle Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Palkinnon arvo on tarjouslaskelman mukainen kattoremontin arvo.
 8. Mikäli voittajaa ei tavoiteta toistuvista yrityksistä huolimatta ja kaikkien käytettävien keinojen avulla, arvontavoitto raukeaa 4kk päästä siitä, kun asiakas on saanut tiedon.
 9. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
 10. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan nimi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 11. Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää voittajan antamia kommentteja ja / tai haastattelua markkinointitarkoituksin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.
 12. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.
 13. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 14. Erityisesti huomioitavaa on myös se, että arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.