Voita ilmainen remontti -arvonnan säännöt

 

 1. Arvonnan järjestäjät: Vesivek Oy sekä Vesivek Salaojat Oy, Jasperintie 273, 33960 Pirkkala
 2. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ovat pyytäneet ja saaneet Vesivek-tarjouksen omakotitalon peltikattoremontista, salaojaremontista, sadevesijärjestelmä- tai kattoturvaremontista 3.10.2022 – 26.2.2023 välisenä aikana. Tarjouksen antaminen edellyttää, että Vesivek-edustaja käy paikan päällä tekemässä kohteeseen kuntoarvion. Kuntoarvio suoritetaan ajankohtana, joka sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 3. Arvontaan osallistut jättämällä tarjouspyynnön joko puhelimitse, nettisivuillamme vesivek.fi tai edustajamme kautta.
 4. Yksi henkilö voi osallistua kunkin remonttityypin arvontaan vain yhden kerran.
 5. Arvonta suoritetaan viikolla 9, osallistumisajan päätyttyä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita tarjouspyyntöjä ei hyväksytä kilpailuun. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
 6. Osallistuneiden kesken arvotaan yksi Vesivek-peltikattoremontti, yksi Vesivek-salaojaremontti ja yksi Vesivek-sadevesijärjestelmä/kattoturvaremontti eli yhteensä kolme remonttia. Mikäli remontti on jo ehditty toteuttamaan, voittajalle palautetaan maksettu kauppasumma takaisin. Remontti tehdään voittajalle Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Palkinnon arvo on tarjouslaskelman mukainen Vesivek-remontin arvo.
 7. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
 8. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan nimi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 9. Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää voittajan antamia kommentteja ja / tai haastattelua markkinointitarkoituksin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.
 10. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.
 11. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 12. Erityisesti huomioitavaa on myös se, että arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.