Luotettavin toimittaja rakennuksesi kattoturva- ja sadevesituotteille

Vesivek toimittaa kattojen ja parvekkeiden sadevesijärjestelmät sekä kattoturvan projekteihisi jo 40 vuoden kokemuksella. Vahvuutemme on palvella kumppaneitamme kokonaisvaltaisesti projektien suunnittelunohjauksesta aina asennukseen asti. Oma tuotekehitys sekä teknisesti edistyksellinen tuotantolaitoksemme takaavat Vesivek-tuotteiden toimivuuden suomalaisilla katoilla ja sääolosuhteissa. Siksi olemmekin Suomen suosituin ammattirakentajan kumppani.

 

Pitävät aikataulut, yksi vastuutaho

Emme ole riippuvaisia alihankkijoiden tai tavarantoimittajien aikatauluista, joten pystymme antamaan vedenpitävän urakka-aikataulun ja myös pitämään sen. Jos urakassa nousee esiin mitä tahansa kysyttävää tai ongelmia, asiakkaalla on aina yksi selkeä vastuutaho, mihin ottaa yhteyttä.

 

Omat, sertifioidut asentajat

Käytämme vain omia, Vesivek-koulutuksen läpikäyneitä asentajia, jotka tuntevat asentamansa tuotteet sekä suomalaiset katot ja sääolosuhteet. Asennustakuumme on viisi vuotta.

 

Kustannustehokkuutta ja laatua

Oman tuotannon ja asennusresurssien sekä tehokkaan logistiikan ansiosta pystymme tarjoamaan taattua laatua kustannustehokkaaseen hintaan. Tuotteemme ovat FI- ja CE-hyväksyttyjä sekä laajasti VTT:n testaamia. Yli 1500 tuotteen valikoimastamme löytyy ratkaisu kaikkiin kohteisiin. Erikoistuotteet, oma tuotekehitys ja yksilöllinen suunnittelu auttavat myös räätälöidyissä ratkaisuissa.

 

Paikallinen, kokonaisvaltainen palvelu

Koko Suomen kattava palveluverkostomme ja paikalliset rakennusliikeasiantuntijamme auttavat mielellään jo projektin suunnittelunohjauksesta lähtien.

Kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät

Kattosillat Putoamissuojaus Lumiesteet Vesikourut ja sadevesijärjestelmät Hätäpoistumistiet

Kattosillat

Kattosillat turvaavat kulun katolla seinätikkailta tai kattoluukulta savupiipulle ja ilmanvaihtolaitteille. Vesivekin kattosilloilla ja -kulkuteillä varmistat, että nuohooja ja antenniasentaja voivat hoitaa työnsä huoleti – ja pääset tarvittaessa itsekin turvallisesti katollesi.

Putoamissuojaus

Katolla työskentelevien turvaamiseksi on käytettävä putoamisen estävää tai sen pysäyttävää järjestelmää. Lähtökohtana on putoamisen estäminen.

Lumiesteet

Lumiesteiden valintaan vaikuttavat muun muassa talon sijainti, korkeus ja katon kaltevuus. Asiantuntijamme auttavat mielellään sinulle sopivimman lumiesteratkaisun suunnittelussa. Polttomaalatut, omalla tehtaalla suunnitellut ja valmistetut tuotteet kestävät ja säilyvät kauniina vuodesta toiseen. Olemme kehittäneet peltikatoille, tiilikatoille ja huopakatoille omat kiinnikkeensä.

Vesikourut ja sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmän tehtävä on johtaa katolle satava vesi ja sulava lumi pois talon läheisyydestä. Sadevesijärjestelmä koostuu sadevesikouruista eli ränneistä ja syöksytorvista.

Hätäpoistumistiet

Hätäpoistumistiet takaavat turvallisen varapoistumistien yläkerran ikkunoista ja parvekkeilta.

Vesivekin hyvässä kumppanuudessa video

VIDEO: Rakennusliikkeet kattoremontin tilaajana

Tekninen tuki ammattilaisille

Vesivekin tekninen tuki auttaa erikoiskohteiden suunnittelussa ja konsultoi tarvittaessa toteutuksessa. 40 vuoden kokemuksella löydämme toimivimmat ratkaisut kaikkiin projekteihin.

 

Tekninen tuki

Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet
Antti Korkealaakso p. 040 515 0655
tekninen.tuki@vesivek.fi

Vesivekin AutoCAD-kirjasto

Oletko tarvinnut lupakuviin oikean kokoisia sadevesikouruja ja -alastuloja? Mietityttääkö, miten katon lumiesteet ja kulkutiet suunnitellaan oikein? Vesivek tarjoaa oman AutoCAD-kirjaston yhdessä ProdLibin kanssa. Tuotekirjastosta löytyy korkealaatuiset vesikourut ja alastulot. Lisäksi kirjastossa on seinätikkaat ja kattoturvatuotteet, joista kaikista löytyy parametriset AutoCAD-tiedostot. Tutustu esitteeseen.

Lataa kirjasto

Tiedostopankki

Vesivekin tiedostopankista voit ladata kaikki tuotteidemme tekniset dokumentit. Jos jäit kuitenkin kaipaamaan lisätietoja voit olla yhteydessä tekniseen tukeemme.

Siirry tiedostopankkiin

Tutkitusti toimivaa kumppanuutta

Seuraamme jatkuvasti rakennusliikeasiakkaidemme tyytyväisyyttä; esimerkiksi Nurmijärven yksikössä kumppanimme ovat antaneet seuraavat arvosanat toimituslaadustamme:

 

Toimitusvarmuus 4,5/5

 

Paikallisuus/tavoitettavuus 4,3/5

 

Toiminnan laatu 4,5/5

 

Pitävä tarjous 4,4/5

 

Lisäarvon tuottaminen 4,5/5

 

Haluatko toimia kanssamme jatkossakin? 4,8/5

Oletko jo lukenut nämä artikkelit?

Vesivek turvaa Finlaysonin alueen City View -kattokävelyreitin

Suomen ensimmäinen kattokävely sijoittuu Tampereen Finlaysonin alueen historiallisten rakennusten katoille. Tampereen ikonisia...

Taysin kattoturva ajan tasalle

Julkisissa, isoissa kiinteistöissä kattoturvalle asetetaan erityisen suuret vaatimukset. Tiloissa liikkuvien ihmismassojen turvallinen...

Vesivekin kädenjälki näkyy Kansiareenan katoilla

Tampereen kaupunkikuvaa ja infrastruktuuria kehitetään ja rakennetaan tällä hetkellä kovaa vauhtia. Maan tasolla loppusuoralla etenevän ratikkatyömaan lisäksi tamperelaiset ovat saaneet tähyillä korkeuksiin nousevan Kansiareenan valmistumista. Arkkitehti Daniel Libeskindin visioima lähes futuristinen kokonaisuus tulee kattamaan monitoimiareenan, noin 1 000 asuntoa, satoja hotellihuoneita, toimitilaa sekä monenlaisia elämyksiä.

Yhteyshenkilöt ammattilaisille

Petri Tykkyläinen Toimipiste: Joensuu kattoremontit, ränni- ja kattoturvatuotteet
Hannes Jussila Toimipiste: Turku ränni- ja kattoturvatuotteet
Kim Kattil Toimipiste: Seinäjoki ränni- ja kattoturvatuotteet
Juhani Kukkakorpi Toimipiste: Pori ränni- ja kattoturvatuotteet, talotehtaat
Tero Hintikka Toimipiste: Pori ränni- ja kattoturvatuotteet
Pasi Sääskilahti Toimipiste: Oulu ränni- ja kattoturvatuotteet
Kim Kattil Toimipiste: Vaasa yksikönjohtaja
Samuli Illikainen Toimipiste: Pirkkala kattoremontit, ränni- ja kattoturvatuotteet
Petri Rautavirta Toimipiste: Lahti ränni- ja kattoturvatuotteet
Pasi Sinisalo Toimipiste: Kuopio ränni- ja kattoturvatuotteet
Kauko Kingelin Toimipiste: Jyväskylä ränni- ja kattoturvatuotteet
Kai Laisi Toimipiste: Nurmijärvi, Kerava, Lohja ränni- ja kattoturvatuotteet
Markku Kellokoski Toimipiste: Nurmijärvi, Kerava, Lohja ränni- ja kattoturvatuotteet
Tero Hietala Toimipiste: Pirkkala ränni- ja kattoturvatuotteet