Luotettavin toimittaja rakennuksesi kattoturva- ja sadevesituotteille

Vesivek toimittaa kattojen ja parvekkeiden sadevesijärjestelmät sekä kattoturvan projekteihisi jo yli 40 vuoden kokemuksella. Vahvuutemme on palvella kumppaneitamme kokonaisvaltaisesti projektien suunnittelunohjauksesta aina asennukseen asti. Oma tuotekehitys sekä teknisesti edistyksellinen tuotantolaitoksemme takaavat Vesivek-tuotteiden toimivuuden suomalaisilla katoilla ja sääolosuhteissa. Siksi olemmekin Suomen suosituin ammattirakentajan kumppani.

 

Pitävät aikataulut, yksi vastuutaho

Emme ole riippuvaisia alihankkijoiden tai tavarantoimittajien aikatauluista, joten pystymme antamaan vedenpitävän urakka-aikataulun ja myös pitämään sen. Jos urakassa nousee esiin mitä tahansa kysyttävää tai ongelmia, asiakkaalla on aina yksi selkeä vastuutaho, mihin ottaa yhteyttä.

 

Omat, sertifioidut asentajat

Käytämme vain omia, Vesivek-koulutuksen läpikäyneitä asentajia, jotka tuntevat asentamansa tuotteet sekä suomalaiset katot ja sääolosuhteet. Asennustakuumme on viisi vuotta.

 

Kustannustehokkuutta ja laatua

Oman tuotannon ja asennusresurssien sekä tehokkaan logistiikan ansiosta pystymme tarjoamaan taattua laatua kustannustehokkaaseen hintaan. Tuotteemme ovat FI- ja CE-hyväksyttyjä sekä laajasti VTT:n testaamia. Yli 1500 tuotteen valikoimastamme löytyy ratkaisu kaikkiin kohteisiin. Erikoistuotteet, oma tuotekehitys ja yksilöllinen suunnittelu auttavat myös räätälöidyissä ratkaisuissa.

 

Paikallinen, kokonaisvaltainen palvelu

Koko Suomen kattava palveluverkostomme ja paikalliset rakennusliikeasiantuntijamme auttavat mielellään jo projektin suunnittelunohjauksesta lähtien.

Kattoturvatuotteet ja sadevesijärjestelmät

Kattosillat Putoamissuojaus Lumiesteet Vesikourut ja sadevesijärjestelmät Hätäpoistumistiet

Kattosillat

Kattosillat turvaavat poikittaisen kulun katolla seinätikkailta tai kattoluukulta savupiipulle ja muille huollettaville laitteille. Vesivekin kattosilta on suunniteltu, valmistettu ja testattu SFS-EN 516 luokan 2 vaatimukset täyttäväksi, eli sitä voidaan käyttää turvaköyden kiinnityspisteenä.

Orimattilan tehtaallamme valmistettujen kattosiltojen kestäyyden salaisuus on normaalia paksumpi sinkkikerros. Sen lisäksi tuotteet läpikäyvät peräti 7-vaiheisen esikäsittelyn – se takaa, että pulveripolttomaalaus taatusti kestää aikaa, kulutusta ja pohjolan ilmastoa.

 

Putoamissuojaus

Nuohoojien ym. huolto- tai korjaustöitä tekevien täytyy pystyä työskentelemään katolla turvallisesti, ilman putoamisvaaraa. Työskentely turvataan joko putoamisen estävällä tai sen pysäyttävällä järjestelmällä. Lähtökohtana on aina putoamisen estäminen.

Kiinteistön omistaja on velvollinen huolehtimaan, että kiinteistön putoamissuojaus on lain vaatimalla tasolla ja määräaikaistarkastettu. Samat säädökset koskevat sekä uusia että vanhoja kiinteistöjä.

Lumiesteet

Lumiesteet suojaavat kiinteistön pihaa, asukkaita sekä omaisuutta katolta putoavalta lumelta ja jäältä. Ne ovat myös tärkeä lenkki kosteudenhallinnassa – kun lumi sulaa katolla, kosteus ohjautuu sadevesijärjestelmään eikä kodin seinustoille.
Vesivekiltä löydät laadukkaat lumiesteratkaisut kaikkiin kohteisiin, asiantuntijamme auttavat mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa. Orimattilan tehtaallamme valmistettujen lumiesteiden kestäyyden salaisuus on normaalia paksumpi sinkkikerros. Sen lisäksi tuotteet läpikäyvät peräti 7-vaiheisen esikäsittelyn – se takaa, että pulveripolttomaalaus taatusti kestää aikaa, kulutusta ja pohjolan ilmastoa. Lähtökohtaisesti saat meiltä lumiesteet asennettuna kaikille kattotyypeille: peltikatolle, tiilikatolle, tiilikuviopeltikatolle, huopakatolle ja konesaumakatolle. Enemmän lumiesteiden valintaan vaikuttaa katon jyrkkyys.

Vesikourut ja sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmä koostuu sadevesikouruista eli ränneistä ja syöksytorvista. Järjestelmän tehtävä on johtaa katolle satava vesi ja sulava lumi pois talon läheisyydestä. Kyse on kymmenien tuhansien litrojen vesimäärästä vuosittain, joten järjestelmällä on tärkeä tehtävä kodin kosteudenhallinnassa.

Hätäpoistumistiet

Hätäpoistumistiet eli kansankielellä palotikkaat takaavat turvallisen varapoistumistien yläkerran ikkunoista ja parvekkeilta. Mikäli varatien pudottautumiskorkeus maahan ylittää 3,5 metriä, suunnitellaan varatielle poistumistikkaat ja niihin liittyvät sivutangot sekä käsikahvat niin, että rakennuksesta pääsee poistumaan turvallisesti.

Oletko jo lukenut nämä artikkelit?

Vesivek turvaa Finlaysonin alueen City View -kattokävelyreitin

Suomen ensimmäinen kattokävely sijoittuu Tampereen Finlaysonin alueen historiallisten rakennusten katoille. Tampereen ikonisia...

Taysin kattoturva ajan tasalle

Julkisissa, isoissa kiinteistöissä kattoturvalle asetetaan erityisen suuret vaatimukset. Tiloissa liikkuvien ihmismassojen turvallinen...

Vesivekin kädenjälki näkyy Kansiareenan katoilla

Tampereen kaupunkikuvaa ja infrastruktuuria kehitetään ja rakennetaan tällä hetkellä kovaa vauhtia. Maan tasolla loppusuoralla etenevän ratikkatyömaan lisäksi tamperelaiset ovat saaneet tähyillä korkeuksiin nousevan Kansiareenan valmistumista. Arkkitehti Daniel Libeskindin visioima lähes futuristinen kokonaisuus tulee kattamaan monitoimiareenan, noin 1 000 asuntoa, satoja hotellihuoneita, toimitilaa sekä monenlaisia elämyksiä.

Vesivekin hyvässä kumppanuudessa video

VIDEO: Palvelukonseptimme rakennusliikkeille

Tekninen tuki ammattilaisille

Vesivekin tekninen tuki auttaa erikoiskohteiden suunnittelussa ja konsultoi tarvittaessa toteutuksessa. 40 vuoden kokemuksella löydämme toimivimmat ratkaisut kaikkiin projekteihin.

Tekninen tuki

Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet

p. 09 4245 0898
tekninen.tuki@vesivek.fi

Vesivekin AutoCAD-kirjasto

Oletko tarvinnut lupakuviin oikean kokoisia sadevesikouruja ja -alastuloja? Mietityttääkö, miten katon lumiesteet ja kulkutiet suunnitellaan oikein? Vesivek tarjoaa oman AutoCAD-kirjaston yhdessä ProdLibin kanssa. Tuotekirjastosta löytyy korkealaatuiset vesikourut ja alastulot. Lisäksi kirjastossa on seinätikkaat ja kattoturvatuotteet, joista kaikista löytyy parametriset AutoCAD-tiedostot. Tutustu esitteeseen.

Tiedostopankki

Vesivekin tiedostopankista voit ladata kaikki tuotteidemme tekniset dokumentit. Jos jäit kuitenkin kaipaamaan lisätietoja voit olla yhteydessä tekniseen tukeemme.

Tutkitusti toimivaa kumppanuutta

Seuraamme jatkuvasti rakennusliikeasiakkaidemme tyytyväisyyttä; esimerkiksi Nurmijärven yksikössä kumppanimme ovat antaneet seuraavat arvosanat toimituslaadustamme:

Toimitusvarmuus 4,5/5

Toimitusvarmuus 4,5/5

Paikallisuus/tavoitettavuus 4,3/5

Paikallisuus/tavoitettavuus 4,3/5

Toiminnan laatu 4,5/5

Toiminnan laatu 4,5/5

Pitävä tarjous 4,4/5

Pitävä tarjous 4,4/5

Lisäarvon tuottaminen 4,5/5

Lisäarvon tuottaminen 4,5/5

Haluatko toimia kanssamme jatkossakin? 4,8/5

Haluatko toimia kanssamme jatkossakin? 4,8/5

Yhteyshenkilöt ammattilaisille

Kim Kattil Toimipiste: Vaasa ränni- ja kattoturvatuotteet
Jani Vänttinen Toimipiste: Mikkeli ränni- ja kattoturvatuotteet
Jari Pitkänen Toimipiste: Joensuu ränni- ja kattoturvatuotteet
Riku-Matti Hauta Toimipiste: Seinäjoki Asennuspäällikkö, ränni ja kattoturvatuotteet
Petri Tykkyläinen Toimipiste: Joensuu ränni- ja kattoturvatuotteet
Hannes Jussila Toimipiste: Turku ränni- ja kattoturvatuotteet
Juhani Kukkakorpi Toimipiste: Pori ränni- ja kattoturvatuotteet, talotehtaat
Tero Hintikka Toimipiste: Pori ränni- ja kattoturvatuotteet
Pasi Sääskilahti Toimipiste: Oulu ränni- ja kattoturvatuotteet
Samuli Illikainen Toimipiste: Pirkkala ränni- ja kattoturvatuotteet
Petri Rautavirta Toimipiste: Lahti ränni- ja kattoturvatuotteet
Pasi Sinisalo Toimipiste: Kuopio ränni- ja kattoturvatuotteet
Kauko Kingelin Toimipiste: Jyväskylä ränni- ja kattoturvatuotteet
Kai Laisi Toimipiste: Nurmijärvi, Kerava, Lohja ränni- ja kattoturvatuotteet
Markku Kellokoski Toimipiste: Nurmijärvi, Kerava, Lohja ränni- ja kattoturvatuotteet
Tero Hietala Toimipiste: Pirkkala ränni- ja kattoturvatuotteet