Vesivekin toimet korona aikaan

Tämän hetkinen työtilanteemme on hyvä. Noudatamme poikkeuslakia. Kaikkia valtiovallan määräyksiä ja asiakkaita kunnioittaen teemme parhaamme, että pystymme omalta osaltamme kantamaan yhteiskuntavastuuta ja pitämään rattaat pyörimässä.

  • asennustoiminta jatkuu
  • vuotopäivystys toimii normaalisti 24/7
  • minimoimme ylimääräiset ihmiskontaktit
  • noudatamme poikkeustilanteen määräyksiä
  • kunnioitamme aina asiakkaan toiveita tarvittavaan yhteydenpitotapaan
  • käytämme sähköisiä kommunikointivälineitä aina kun mahdollista

Kuntoraporttien tekemisessä ja sopimusneuvotteluissa kunnioitamme asiakkaiden toivetta tarvittavan yhteydenpidon hoitamiseksi; tarvittaessa kaikki kommunikointi voidaan hoitaa puhelimitse ja sähköpostitse.

Jos olet jossain vaiheessa miettinyt kattoremontin tekoa tai rännien vaihtoa, niin nyt jos koskaan se kannattaa teettää. Sillä on merkitystä yhteiskunnan kannalta. Vesivek työllistää tällä hetkellä yli 700 henkilöä. Teemme parhaamme, että voimme työnantajana työllistää työntekijämme ja kannamme niin vastuuta myös heidän perheistään. Nyt pystyt auttamaan osaltasi työpaikkojen säilyttämisessä ja antamaan vauhtia yhteiskunnan rattaiden pyörimiseen.

Samoin jos olet jossain vaiheessa miettinyt katon tai rännien kuntoa, nyt kannattaa tilata kuntoraportti. Asiantuntijamme käy sovittuna aikana tarkistamassa katon, sadevesijärjestelmän ja muiden kattotuotteiden kunnon. Arvion pohjalta tehty kattava ja selkeä raportti voidaan lähettää asiakkaan sähköpostiin, ja siihen voi tutustua kaikessa rauhassa.

Lisäksi tarjoamme nyt kaikille katto- tai ränniremontin tilaajille 10 kk korottoman ja kuluttoman maksuajan!

On kaikkien etu, että yhteiskunnan rattaat pyörivät poikkeuksellisesta tilanteesta huolimatta.

Yhdessä yli vaikeiden aikojen!

Kimmo Riihimäki
toimitusjohtaja
Vesivek-konserni

Uncategorized