Tilaa ilmainen Kattoturvakatselmus

Taloyhtiöille suunnatussa Kattoturvakatselmuksessa käydään kiinteistön omistajan ja hallinnoijan vastuuseen sekä ympäristön turvallisuuteen liittyvät seikat läpi. Samalla havainnoidaan ja dokumentoidaan mahdolliset lumen ja jään aiheuttamat riskit sekä korjaustarpeet, jolloin ne voidaan hoitaa kuntoon ennen kuin ne aiheuttavat vahinkoa. Katselmuksen jälkeen saatte kuvallisen raportin toimenpidesuosituksilla ja mahdollisiin puutteisiin liittyvällä tarjouksella.

 

Täyttääkö rakennuksen kattoturva nykyajan määräykset?

Onko lumiesteet turvalliset ja kiinnitykset ehjät? Samoin tarkistetaan nousukiskot, vaakakiskot ja -vaijerit sekä turvaköyden kiinnityspisteet. Ovatko kulkutiet huollettaville pisteille turvalliset?

 

Millainen on kattoturvallisuustason yleisarvio?

Raportista selviää ensisilmäyksellä, millainen on kattoturvallisuustason yleisarvio. Helppolukuinen, sinun ei tarvitse olla rakennusalan ammattilainen.

 

Kuvallinen raportti

Selkeästi kerrotut kattoturvatuotteiden kuntoon liittyvät seikat kuvin ja tekstein.

Miten Kattoturvakatselmus etenee?

Vesivekin asiantuntija kannattaa tilata avuksi jo siinä vaiheessa kun taloyhtiössänne harkitaan remonttia. Katselmus antaa täsmälliset tiedot projektin suunnitteluun sekä pohjan keskustelulle ja päätöksenteolle yhtiökokouksessa. Vesivek on RALA-pätevä yritys ja vuodesta 2011 Isännöintiliiton jäsen.

  • Lähetä alla oleva tilauslomake.
  • Olemme sinuun yhteydessä.
  • Käymme kohteessa tekemässä katselmuksen.
  • Teemme kuvallisen raportin ja toimitamme sen sinulle.

Tilaa heti - ei maksa mitään