Vesivekin Kesäkone yhdistää kesä- ja talviremontin hyödyt!

Vastoin yleistä käsitystä talvi on fiksu aika teettää Vesivek-salaojaremontti. Upouuden Kesäkoneemme ansiosta talvi on itse asiassa paras remonttiaika. Kesäkoneen sulattamalta talon seinustalta kaivuutyöt sujuvat kesäisen nopeasti, keskimäärin 3-4 päivässä, koko remontti jopa viikossa. Muu pihamaa on roudan ja lumen suojassa, jolloin painava kalusto ei turmele nurmikkoa ja jätä painaumia.

 

Kesäkone mullistaa talviremontit

Salaojaremontointi on talvella yleensä hitaampaa routaisen maan takia, mutta Kesäkone tuo kesäiset kaivuukelit pakkasenkin keskelle. Maa sulatetaan ainoastaan talon seinustalta, joten muu pihamaa on suojassa kaluston painaumilta roudan ja lumen alla.

 

Puutarha valmiiksi kesä juhliin

Miksi viettäisit kesän odotetut juhlat myllätyn pihamaan keskellä? Talviremontin jäljiltä piha istutuksineen on valmis kevääseen ja uuteen kasvukauteen. Piha vaatii ehkä vain nurmikon istutuksen talon seinustalle, ja kesällä puutarha on kuiva, vehreä ja valmis juhlavieraita varten

 

Varaudu kevään sulamisvesiin

Salaojissa saattaa virrata jopa 250 000 litraa vettä vuodessa ja suurin kosteusrasitus tulee lumien sulaessa. Kun remontin hoitaa talvella, kotisi on valmiina kevään sulamisvesiin. Lisäksi remontin voi talvella saada hyvinkin nopealla toimitusajalla, koska remonttiaikoja ja kalustoa on enemmän vapaana.

VIDEO: VIDEO: Taisto Hietamäki mittasi salaojissa virtaavaa vettä vuosien ajan. Tulokset osoittivat, että vettä virtasi noin 250 000 litraa vuodessa.