Palvelun laatu yllätti jopa ammattilaisen

Teuvo Valli , Pori

Porilainen Teuvo Valli on tehnyt pitkän uran rakennusalalla. Siksi hän osaa arvostaa Vesivekin nopeaa ja tehokasta työskentelytapaa, jossa huomioidaan myös työturvallisuus sekä asukkaan tarpeet.

Teuvo Valli työskenteli isojen kohteiden sekä asuntotuotannon parissa yli neljäkymmentä vuotta. Ennen eläkkeelle jäämistään hän toimi Skanskalla mestarina ja työnjohtajana 23 vuoden ajan. Vuosien varrella on tullut nähtyä kaikenlaista.

Kun Teuvon oman, vuonna 1984 rakennetun kotitalon katto alkoi olla uusimisen tarpeessa, mies harkitsi hoitavansa homman itse. 244-neliöinen aumakatto olisi kuitenkin ollut jopa kokeneelle rakennusalan ammattilaiselle turhan laaja projekti.

”Kattopellit alkoivat väsymään ja kukkimaan. Siellä täällä oli kämmenenkokoisia läikkiä sekä läpi tulleita nauloja. Aumakaton vaihtamiseen menee kaksinkertainen aika harjakattoon verrattuna, joten päätin pyytää apua alan ammattilaisilta”, Teuvo kertaa.

Maine vakuutti

Vesivek oli Teuvolle tuttu jo työvuosilta. Lisäksi hän oli päässyt tutustumaan paikallisten ratkaisijoiden tehokkuuteen kotikadun muihin taloihin tehdyissä kattoremonteissa.

”He ovat tehneet naapurustoon useita kattoja, ja jälki on ollut laadukasta. Työn nopeus ja tarkkuus vakuuttivat. Kun säästä ei koskaan tiedä, on tärkeää saada remontti hoidetuksi nopeasti ja kerralla. Siksi en lähtenyt edes kilpailuttamaan, kun hintakin vaikutti sopivalta kotitalousvähennysten sekä puolen vuoden korottoman maksuajan myötä”, Teuvo kehuu.

”Paikallisen toimipisteen Eetu Majalahden kanssa asiat käytiin täydellisesti läpi ruuveja myöten. Tarjousvaiheesta lopputarkastukseen asti kaikki sujui erinomaisesti.”

Asukkaat huomioitiin hienosti

Remonttiprojekti käynnistyi telineiden pystyttämisellä. Työturvallisuudesta huolehtiminen oli pitkän uran alalla tehneelle Teuvolle tärkeää. Siitä Vesivek saikin täydet pisteet.

Seuraavana päivänä vanha katto purettiin ja tilalle asennetiin uusi Teräs-Tapio.

”Siellä painettiin pitkää päivää, ja katolla taisi olla parhaimmillaan kuusi henkilöä. Mutta päivässä he saivat homman valmiiksi”, Teuvo muistelee.

Kolmantena päivänä asennettiin loput yksityiskohdat kuten rännit, piiput ja läpimenot. Sitten oli jäljellä enää telineiden purku ja lopputarkastus, jotka hoituivat myös ilman ongelmia.

Teuvo oli tyytyväinen myös Vesivekin palveluasenteeseen.

”Kaverit olivat todella asiallisia. Olen tottunut vuosien varrella kaikenmoisiin urakoitsijoihin. Vesivekin ammattilaiset huomioivat asukkaat sekä turvallisuustekijät koko remontin ajan.

Oli mukavaa, kun asioista tultiin kysymään, ilmoittamaan tai varoittamaan ennen kuin alettiin tekemään. Olin todella yllättynyt, että näin hienosti toimitaan vielä nykypäivänä ja huomioidaan ihmisiä tehokkaan työskentelyn lomassa”, Teuvo ylistää.

Nyt talon kruununa on hieno uusi katto, joka miellyttää silmää ja keventää mieltä.

”Valmista kattoa on mukava katsella. Laatutyön sekä pitkien takuuaikojen ansiosta minun ei tarvitse enää murehtia katon kunnosta”, Teuvo tokaisee. ”Kaikin puolin remontti meni hienosti maaliin asti, ja nyt voin nukkua yöni rauhassa. Enää ei tarvitse käydä vähän väliä vilkuilemassa katon kuntoa.”