Ränniarvonnan voittajan kaunis pihapiiri täydentyi Arvo-kouruilla

Gunnevi Jordas , Lindkoski

Gunnevi Jordas Lapinjärven Lindkoskelta liittyi Vesivekin arvontavoittajien joukkoon, kun onnetar suosi häntä viimeisimmässä ränniarvonnassa. Gunnevin pihapiirin kaunis ulkorakennus oli kesällä vielä ilman kouruja. Nyt rakennuksen kruunaa alumiiniset Arvo-kourut.

– Uusi ulkorakennuksemme oli ollut jo nelisen vuotta ilman rännejä, ja päätin että nyt on aika hoitaa asia kuntoon. Postiluukkuumme oli sopivasti ilmestynyt Vesivekin mainos, joka sai minut tarttumaan toimeen.

Gunnevilla oli jo kokemusta Vesivekin tuotteista, yrityksen aikaisemmin asentamat päärakennuksen rännit olivat toimineet moitteetta. Ulkorakennukseen asennettiin parhaat mahdolliset, eli alumiiniset Arvo-kourut. Gunnevi kertoo, että uudet kourut on monissa rankkasateissa jo testattu ja hyviksi todettu.

Gunnevi välittää erityiskiitoksen Vesivekin myyjän asenteelle sekä ammattitaidolle. Osansa positiivisesta palautteesta saa myös Vesivekin puhelinvaihteen asiakaspalvelu.

– Kun olen sinne soittanut, niin vastataan nopeasti ja palvelu on todella ystävällistä. On nykyään niin harvinaista, että keskuksessa vastaa oikea ihminen ja ettei tarvitse jonottaa.

Uudessa ulkorakennuksessa ei ole vielä lumiesteitä. Kun niiden hankinnan aika tulee, Gunnevi kertoo luottavansa taas Vesivekin palveluun.