Vaivattomaan kaupunkikotiin valittiin alumiini-Arvot

Johannes Hautamäki , Pori

Messualueella Porissa monen uuden kodin tikkaan ja rännin reunaa koristaa Vesivekin logo. Yksi näistä kohteista on Hautamäen perheen Casakivi. Sen suunnittelun lähtökohtana oli saada perheelle helppohoitoinen, yhdessä tasossa oleva avara koti, josta on hyvät kulkuyhteydet. Rännien valinnassa ratkaisi myös vaivattomuus. Casakiveen asennettiinkin helppohoitoiset ja kestävät, alumiiniset Arvo-kourut.

Myös edellisessä kodissamme oli Vesivekin alumiiniset rännit, jotka eivät kylläkään olleet nämä Arvo-kourut. Niitä ei silloin tainnut olla vielä edes markkinoilla. Sen 12 vuoden aikana, minkä kodissa asuimme, rännien kestävyydessä ei ollut mitään huomautettavaa. Ainoa asia mikä harmitti, oli valkoisissa kouruissa näkyvät valumajäljet, Johannes muistelee.

Arvo-kouru kehiteltiin ratkaisemaan juuri tämä ongelma, joten uudessa kodissaan ei Johanneksen tarvitse raitoja harmitella.

Johannes kertoo kysyneensä tarjousta ensin toiselta Satakunnan rännitoimijalta. Vastausta ei koskaan valitettavasti kuulunut, joten hän kääntyi Vesivekin puoleen. Saapuessaan hieman myöhässä tapaamiseen Vesivekin myyjän Olli Isomäen kanssa, oli Olli jo kiivennyt katolle ja kartoittanut Casakiveen tarvittavat kattotuotteet.

Ajattelin, että kun alumiini oli niin hyvin kestänyt edellisessä kodissakin, niin valitaan alumiinirännit tännekin. Pääasia on, että kourut ovat helppohoitoiset ja toimivat kuten pitää, eli vievät veden sinne minne pitääkin. Vaimo ei ole vielä nähnyt näitä eilen asennettuja rännejä, mutta uskon että Arvot kelpaavat hänellekin!