Avoin työpaikka

Haemme myyjää itäiselle Uudellemaalle

Hakuajan päättymispäivä 09.06.2024
Yhteyshenkilö

Jere Murto

044 792 1124

Haluatko katsoa myyntihommia toisesta vinkkelistä?

Vesivek-myyjänä ratkaiset omakotiasujien katto- ja salaojapulmat takuuvarmalla reseptillä.

 • Työ on toimivien ratkaisujen löytämistä asiakkaiden tarpeisiin.­ Tiedämme, että asiakkaat arvostavat tapaamme toimia. Asiakkaistamme 97% suosittelee meitä.
 • Priimat tuotteet ja räätälöidyt palvelut. Myyt parhaita kotimaisia tuotteita ja paikallisten ammattilaisten työtä. Yhdessä pidämme, minkä lupaat.
 • Kunnon kuukausiansio (3000-8000€/kk). Saat koeaikana 3000 euroa/kk. Palkkakattoa ei ole. Stressi vähenee, motivaatio ei.

Työ sisältää

 • Asiakkaiden kohtaamista ja tarpeiden kartoittamista.
 • Kattojen, rännien ja salaojien kuntotarkastamista ja kuntoraporttien laatimista sovelluksen avulla.
 • Mittaamista ja tarjousten laskemista.
 • Kaupankäyntiä asiakkaiden kanssa.

Tätä etsimme. Löytyykö sinusta ainesta?

 • Haluat oppia lisää ja tulla yhä paremmaksi työssäsi. Säännöllisissä koulutuksissa jaamme parhaita myynnin käytäntöjä työkavereiden kesken.
 • Voit olla jo valmis osaaja jossain näissä remonttilajeissa, mutta odotamme sinulta halukkuutta kehittyä palvelemaan asiakkaitamme kaikissa näissä segmenteissä.
 • Pidät tavoitteellisesta työnteosta, jossa onnistumista seurataan ja toimintaa kehitetään yhdessä.
 • Arvostat kaikkia koteja. Toisten ihmisten kotitalot ovat tärkein työmaasi ja niiden kunnioittaminen on sinulle itsestäänselvyys.
 • Pidät liikkuvasta työstä. Ajokortti on välttämätön.

Uskomme heihin, jotka valitsemme.

Etsimme priimaa, mutta emme valmista. Jos sovimme toisillemme, olemme valmiita tukemaan ja kouluttamaan sinua. Lisäksi tarjoamme sinulle koeaikana kuukausipalkan, 3000 euroa. Uskomme, että kunnon palkka vähentää stressiä, lisää työniloa ja parantaa suoritusta. Koeajan jälkeen kuukausipalkka muodostuu perusosasta ja henkilökohtaisesta osasta. Bonukset saat kuukausipalkkasi päälle kuukausittain myyntisi mukaan. Parhaat myyjät ansaitsevat jopa yli 8000 euroa kuussa. Palkkakattoa ei ole.

Asiantuntemustasi tarvitaan.

Vesivek-myyjänä voit aidosti uskoa siihen, mitä myyt. Oikeastaan et edes myy vaan tarjoat ihmisille heidän tilanteeseensa ja kotitaloonsa sopivia ratkaisuja. Koti on maailman tärkein paikka. Osaat kohdata ihmisen ihmisenä ja ymmärrät asiakkaiden erilaisia tunnetiloja ja tarpeita.

Voit seistä sen takana, mitä myyt.

Yhdessä lunastamme lupauksesi. Pääset tarjoamaan asiakkaille priimaa, sillä kattotuotteemme valmistetaan Vesivekin omissa tehtaissa Pirkkalassa ja Orimattilassa. Tuotteiden lisäksi asennustyö ja toimitusketju ovat omissa rukkasissamme, joten asiakkaalla on vain yksi yritys vastaamassa koko rakennusprojektista. ISO9001-sertifioitu laatujärjestelmä takaa toiminnan tasalaatuisuuden. Tiedämme, että asiakkaat arvostavat tapaamme toimia. Asiakastyytyväisyys on tällä hetkellä 97 %.

Tarjolla kuivaa, mutta kunnollista seuraa.

Vesivekillä olet osa ammattilaisketjua, joka pelaa takuulla yhteen. Näissä rakennushommissa jokainen, rakennustelineiltä toimistoon, on saman yrityksen palkkalistoilla, joten meininki on mutkatonta. Apua annetaan ja vastaanotetaan hyvällä sykkeellä eikä kaveria tai asiakasta jätetä yksin. Markkinajohtajan asenne on meille sitä, että arvostamme työmme jälkeä, mutta pyrimme kehittymään yhä paremmaksi – ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista tinkimättä. Isossa talossa ur­apolkuja on monipuolisesti tarjolla. Alkaako yhteinen polkumme tästä?

Ole yhteyksissä! Takuulla vastataan.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä alla olevan hakulomake! Liitä hakemukseesi myös ansioluettelosi. Kokemus kuluttajamyynnistä luetaan hakijan eduksi. Osoita myyntitaitosi myymällä itsesi meille!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos.

Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta täyttämällä alla oleva hakemus. Emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.