Avoin työpaikka

Haemme myyjää Mikkeliin

Hakuajan päättymispäivä 28.04.2019
Yhteyshenkilö

Santeri Suomala

044 745 3148

Tervetuloa vireään, vihreään ja freesiin porukkaan!

Vesivekin Mikkelin toimialueella riittää potentiaalista kysyntää, ja tarvitsemme lisävoimia kuluttajapuolen kattosaneerausmyyntiin.

Jos kaipaat innostavaa, tuoretta työympäristöä ja -porukkaa, niin tämän freesimmäksi ei meno voi muuttua. Vesivekillä pääset juuri valmistuneisiin toimitiloihin sekä osaksi tehokasta myyntitiimiä, joka puhaltaa yhteen hiileen. Täällä iloitaan toisten onnistumisista sekä tsempataan ja autetaan vaikeampina hetkinä. Yksikönpäällikkö Santeri kuvaa nykyistä myyjäkolmikkoa Arsia, Jannea ja Henrikiä sosiaalisiksi ja ulospäinsuuntautuneiksi kavereiksi, joten tuppisuuna ei tässä porukassa pärjää. Tai toisaalta, ainahan on tilaa hyvälle kuuntelijallekin. Pääasia on, ettet pelkää tarttua toimeen, janoat onnistumisia sekä haluat ja osaat kohdata ihmisiä. Meiltä löytyy työkalut ja koulutus kaikkeen muuhun.

Vesivek Mikkelin porukka

TARJOAMME SINULLE:

Laatutyöstä laatupalkka
Myyjän työ meillä on itsenäistä ja tavoitteellista työtä, jossa hyvin tehty työ ja ahkeruus näkyy tilipussissa. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, vaihtelevaa ja ihmiskeskeistä. Myyjän tärkein resurssi on aika, eli osaat kontrolloida ja optimoida oman työaikasi parhaan tuloksen aikaansaamiseksi.

Tuote, työkalut ja työyhteisö mahdollistavat menestyksesi
Haluamme, että menestyt. Meillä koko palveluketju on omissa käsissä, joten myyjänä voit luottaa tuotantoon ja tuotteeseen. Kollegat tsemppaa, ja jatkuva valmennuksen tuki ohjaa ja sparraa.

EDELLYTÄMME SINULTA:

Olennaisinta on kunnianhimoinen asenne työhön sekä halu menestyä ja kehittyä. Kykenet itsenäiseen, tavoitteelliseen työhön ja haluat kohdata ihmisiä.

Emme oleta sinun olevan valmis myyntitykki, monet huippumyyjistämme ovat tulleet muista ammateista. Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä liikkuvassa työssä. Asiakkaitasi ovat alueen omakotiasujat.

Hyödynnä nyt erinomainen mahdollisuus menestyä ja lähetä hakemus. Paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä!

Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille.

Vesivek-konserni on 87 M€ liikevaihdollaan ja lähes 600 työntekijällään Suomen suurin kattoremonttiyritys. Suomessa on yli miljoona pientaloa, joten tarvetta palveluillemme riittää; vahvan kasvumme tueksi haemme jatkuvasti lisää huipputekijöitä. Markkinajohtajuutemme taustalla ovat 100 %:sti kotimainen toimitusketju, säältä suojaan 1 päivässä –toimintamalli sekä omat, paikalliset asentajamme.