Avoin työpaikka

Haemme kattoremonttimyyjää Etelä-Savon alueelle

Hakuajan päättymispäivä 21.02.2023
Yhteyshenkilö

Janne Kansanoja

044 748 7938

Morjesta, myynnin nykyinen tai tuleva mestari – harkitsetko uusia peliliikkeitä urallasi?

Sytyt tavoitteellisista ja aktiivisista viikoista ihmisten kanssa? Etsit työtä, joka oikeasti palkitsee tekijänsä? Jengiä ympärillesi, joka on paljon enemmän kuin työyhteisö?

Siinä tapauksessa, meillä olisi tarjota sinulle vertaansa vailla oleva työpaikka!

Yli miljoonan pientalon maassa on loputon tarve kattoremonteille, ränneille, kattoturvatuotteille ja salaojaremonteille, ja siksi etsimme rakennusalan erikoisjoukkoihimme uusia jäseniä ympäri Suomen. Olet sitten myynnin kokenut konkari tai myyntityöstä kiinnostunut ammatinvaihtaja, jatka ihmeessä lukemista!

Että töihin Vesivekille? No kerrohan lisää!

Olemme Suomen johtava ränni- katto- ja salaojaremonttien toteuttaja sekä rakennusalan reiluin, luotettavin ja vaativin työnantaja – varsinainen Karhuryhmä. Ehkä tiesitkin, että työllistämme ympäri Suomen jo lähes 700 ihmistä!

Olemme kasvaneet 40 vuodessa pienestä pirkanmaalaisesta remonttifirmasta Pohjoismaiden suurimmaksi toimijaksi. Näin nopea kasvu on mahdollista vain oikeiden ihmisten avulla, ja siksi me rekrytoimme jälleen uusia osaajia.

Jaahas, no millaista Vesivekillä on olla töissä?

Me ei turhaan jäykistellä, kuljeta kovat kaulassa tai käytetä aikaa byrokratian rakentamiseen, sillä meillä on kädet täynnä muita rakennushommia. Sen sijaan keskitymme olennaiseen – olemaan markkinajohtaja ja alan paras työpaikka.

Markkinajohtajuus edellyttää, että tuote on priimaa. Meillä tuotteet valmistetaan firman omissa tehtaissa Pirkkalassa tai Orimattilassa ja asennetaan oman porukan voimin, joten myyjänä laatua on helppo luvata myös asiakkaalle. Vuosittaisen tutkimuksemme mukaan jopa 96 % asiakkaistamme ovat työmme lopputulokseen tyytyväisiä.

Lisäksi me halutaan jatkossakin olla alan paras työpaikka, jossa aamupuurot syödään yhdessä, vaikka jengi kasvaa. Meillä töitä tehdään kovaa ja kaveria autetaan aina tarvittaessa – myös talvirenkaiden vaihtamisessa. Pysytään me sulassa sovussa myös yhteisissä kisakatsoimoissa ja saunailloissa.

Kuulostaa hyvältä, ketä te etsitte?

Rakennusalan myynti voi kuulostaa tehtävältä, joka edellyttää vahvaa myyntikokemusta ja alan teknistä osaamista. Mistään koulusta ei kuitenkaan tule tähän tehtävään valmista kaveria, vaan jokainen myyjä saa meillä kattavan perehdytyksen. Tiedämme, että mestarimyyjän saappaisiin ei kasveta ilman oikeanlaista asennetta – siksi halu oppia ja menestyä ratkaisevat.

Myynti on meillä itsenäistä ja tavoitteellista työtä, jossa ahkeruudella, kunnianhimolla ja sinnikkyydellä on mahdollista ansaita hyvin. Työsuhteen alussa takaamme tietyn palkkatason, ja tuloksellisella myyntityöllä voit päästä todellisiin huippuansioihin. Parhaat myyjämme ansaitsevat yli 100 000 euroa vuodessa, ja keskitason myyjätkin yli 60 000 euroa.

Myyjän työ meillä on luonteeltaan liikkuvaa (ajokortti on siksi välttämätön) ja ihmiskeskeistä. Mikäli olet itseohjautuva, aktiivinen, yrittäjähenkinen ja valmis tarttumaan oman työsi projektipäällikön ruoriin, haluamme kuulla sinusta lisää! Voit lukea lisää myyjän työstä myös täältä.

Okei, no miksi kannattaisi hakea juuri Vesivekille?

– Meillä on tekemisen meininki
Me tehdään tätä tosissaan, mutta sopiva pilke silmäkulmassa. Suhtaudumme sen sijaan vakavasti kehitykseen ja kannustavan ilmapiirin ylläpitämiseen.

– Meihin voi luottaa ja olemme aina rehellisiä
Meillä asioista puhutaan aina suoraan ja niiden oikeilla nimillä. Kannamme vastuumme teoistamme kautta linjan.

– Me välitämme toisistamme
Meillä on reilu meininki, koska olemme samanarvoisia. Luotamme lujasti jokaisen tahtoon tehdä parhaansa. Tekemiseen puututaan vasta, jos hommat eivät etene, ja silloinkin opastaen ja tukien.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä alla oleva hakulomake!
Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.