Avoin työpaikka

Haemme työmaapäällikköä Päijät-Hämeeseen

Hakuajan päättymispäivä 05.09.2022
Yhteyshenkilö

Jere Murto

044 792 1124

Olisitko sinä Lahden yksikkömme uusi työmaapäällikkö?

Vesivek on maan johtava kattoturvatuotteiden valmistaja ja asentaja sekä koneellisen kattoasennuskonseptin kehittäjä. Jokainen Vesivek-toimitus on pitkälle konseptoitu prosessi, jonka tasaisen laadun on taustalla tarkka etukäteissuunnittelu sekä tehokas resursointi. Nyt haemme Lahden yksikköömme sadevesi- ja kattoturvatuotteiden asennusten järjestelijää eli työmaapäällikköä.

Pysyvätkö langat käsissäsi?

Työtehtäviisi kuuluu sadevesijärjestelmä- ja kattoturvatuotteiden toimitusten aikatauluttaminen sekä asennustöiden sujuvuuden varmistaminen yhdessä asentajien ja myyjien kanssa. Vastuullasi on huolehtia, että työmailla on oikea miehitys ja oikeat tuotteet – ja tarkalleen sovittuna ajankohtana. Pidät myös yllä tuotevarastoamme ja hoidat tarviketilaukset omalta Orimattilan tehtaaltamme. Asiakkaitamme ovat niin rakennusalan rautaiset ammattilaiset kuin omiin koteihinsa remontteja teettävät yksityisasiakkaat. Työmaapäällikkönä tulet olemaan yhteydessä asiakaskuntaan päivittäin, joten sinulla on merkittävä rooli myös koko yrityksen asiakastyytyväisyyden kehittämisessä.

Tässä työssä ei ole kahta samanlaista päivää, kohteet ja asiakkaat ovat aina uusia. Eli jos nautit haasteiden ja vaihtelevien tilanteiden ratkomisesta sekä pidät langat käsissäsi kiireenkin alla, tämä voisi olla sinun pestisi!

Alan edelläkävijän organisaatio tukenasi

Kokemus asiakaspalvelusta on tehtävän hoitamisessa avuksi, mutta oleellisempaa on palvelualtis sekä asiakaslähtöinen asenne. Rakennusalan tai logistiikkapuolen tuntemus on eduksi, joskaan ei ehdoton edellytys, sillä koulutamme sinut tehtävääsi. Taustatukenasi on alan johtava organisaatio sekä työkavereinasi huippuammattilaiset, joten saat parhaat mahdolliset eväät työssä kehittymiseen. Tekevälle tyypille isossa organisaatiossa riittää myös etenemismahdollisuuksia. Kaupan päälle saat vertaansa vailla olevan työyhteisön, jossa aamupuurot syödään yhdessä ja kaveria autetaan aina.

Paikka kiinnostaa! Mitä seuraavaksi?

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan kaverin löydyttyä! Toimi siis nopeasti ja hae nyt täyttämällä hakulomake! Ps. Koulutodistuksia ei tarvitse lähettää. Myy itsesi meille!

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja huumausainetestin tulos.

Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta täyttämällä alla oleva hakemus. Emme voi käsitellä sähköpostitse saapuneita hakemuksia.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.